۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۰
کد خبر: ۷۸۶۴۱۷
معاون تهذیب حوزه البرز در گفت‌وگو با رسا تبیین کرد؛

بایسته های تربیت طلاب اخلاقی و مجاهد

بایسته های تربیت طلاب اخلاقی و مجاهد
حجت الاسلام زمانی با اشاره به ارزش وجودی انسان، آگاهی فرد به این ارزش را مقدمه انجام امور متعالی دانست و برخورد طلاب و مشاهده افراد زاهد و مجاهد را سبب تقویت روحیه مجاهدت طلاب معرفی کرد.

حجت الاسلام مهدی زمانی معاون تهذیب حوزه علمیه استان البرز در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، در پاسخ به چگونگی تقویت روحیه زهد، تقوا و مجاهدت در طلاب اظهار داشت: در ابتدا باید گفت اگر افراد جایگاه انسانیت خود و هدف خلقت یعنی ارزش وجودی خود را بفهمند و بدانند چه گوهر گرانقدری در وجود دارند، مقدمه انجام امور متعالی را طی کرده اند.

وی در ادامه با بیان اینکه مشاهده فعالیت های مجاهدانه در افزایش روحیه مجاهدت طلاب تأثیر فراوان دارد، افزود: اردوهای جهادی و خدمت در مناطق محروم انسان ها را به فعالیت های مجاهدانه ترغیب می کند؛ همچنین دیدار با انسان های زاهد و مجاهد می تواند در افزایش روحیه مجاهدت تأثیرگذار باشد.

معاون تهذیب حوزه علمیه استان البرز رفتار اساتید و کادر مدرسه علمیه را در کیفیت روحیه مجاهدت طلاب تأثیرگذار دانست و خاطرنشان کرد: اگر کادر مدرسه درگیر مسائل دنیایی باشند نمی توانند طلبه ای را ممحض در مسائل اخلاقی و مجاهدت تربیت کنند. 

حجت الاسلام زمانی در پاسخ به سطح مطلوب اخلاقی و معنوی طلاب امروز گفت: نمی توان طلاب امروز را به صورت صفر یا صدی با گذشته مقایسه کرد، زیرا امور بسیاری تفاوت کرده و تغییرات نسبی است. نوجوانان امروز در فضایی به سمت طلبگی می آیند که رغبت دنیایی برای این امر وجود ندارد و همین ورود به عرصه طلبگی نشان دهنده یک انگیزه است. ناگفته نماند آسیب های متوجه طلاب امروز به مراتب بیشتر از گذشته است و مراقبت بیشتری لازم دارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: طلاب تازه وارد مشکلاتی دارند اما اگر بر روی آن ها کار شود از سطح مطلوب برخوردار خواهند شد. وضعیت اخلاقی فعلی طلاب در حال حاضر نه مطلوب است و نه ایده آل. اگر کسی دغدغه سربازی ولیعصر(عج) را داشته باشد وارد این حوزه می شود و اگر برنامه های مناسب تری ریخته شود خروجی مطلوب تری خواهد داشت.

ارسال نظرات