۰۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۰
کد خبر: ۷۹۲۵۷۲
در دیدار مدیر مرکز تراث بصره و تراث کربلا با مراکز حوزوی دانشگاهی ایران مطرح شد؛

برگزاری دو کنگره بزرگ تراث علمای قرن دوازدهم کربلا و تراث بصره از سوی عتبه مقدسه عباسیه

برگزاری دو کنگره بزرگ تراث علمای قرن دوازدهم کربلا و تراث بصره از سوی عتبه مقدسه عباسیه
مدیر مرکز تراث بصره و مدیر مرکز تراث تحت اشراف عتبه عباسیه، خبر از برگزاری دو کنگره بزرگ و مهم از سوی قسم شئون معارف اسلامی و انسانی عتبه مقدسه عباسیه داد.

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، مدیر مرکز تراث بصره و مدیر مرکز تراث تحت اشراف عتبه عباسیه، با حضور در مراکز حوزوی و دانشگاهی ایران، خبر برگزاری دو کنگره بزرگ و مهم از سوی قسم شئون معارف اسلامی و انسانی عتبه مقدسه عباسیه را اعلام کردند.

در این دیدارها که در مراکز حوزوی و دانشگاهی و برخی علماء اعلام شهرهای مشهد مقدس، قم، تهران و اصفهان برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمین آقای شیخ مدرک حسون مدیر مرکز تراث بصره و آقای دکتر سید احسان الموسوی الغریفی مدیر مرکز تراث کربلا، گزارشی از برنامه‌های این دو کنگره ارائه دادند.

مدیران این دو مرکز علمی عتبه عباسیه، با علماء اعلام و نیز مدیران مراکز حوزوی و دانشگاهی در این شهرها، از جمله آیات و حجج اسلام آقایان فاضل لنکرانی، فقیهی، نورمفیدی، گلپایگانی، محمدتقی سبحانی، نجفی اصفهانی، مسجد جامعی، واثقی و جمع دیگری از اساتید و نیز مراکز رسمی و دانشگاهی، مانند دانشگاه  بین المللی قم، دانشگاه بین المللی اصفهان، کتابخانه مجلس شورای اسلامی، و همچنین مراکز حوزوی مانند حوزه علمیه خراسان، حوزه علمیه قم، حوزه علمیه تهران، حوزه علمیه اصفهان، جامعة الزهراء علیهاالسلام، مرکز فقهی ائمه اطهار علیهم السلام، پژوهشگاه مطالعات فقه معاصر، مؤسسه دار الثقلین امام عصر علیه السلام، مدرسه امام باقر علیه السلام، بنیاد بین المللی امامت، مؤسسه مطالعات راهبردی اسلام معاصر و جمعی دیگر از مراکز، دیدار و گفت و گو کردند.

علما و مدیران مراکز حوزوی، ضمن تقدیر و تجلیل از فعالیت های علمی گسترده عتبه عباسیه به ویژه بخش شئون معارف اسلامی و انسانی به مدیریت علامه شیخ عمار الهلالی، خواستار تحکیم و ارتباط بیشتر مراکز علمی حوزوی و دانشگاهی ایران با این عتبه مقدسه شدند.

همچنین قرار بر این شد که اساتید و طلاب و دانشجویان این مراکز، مشارکت فعال و گسترده ای در این دو کنگره داشته باشند و نیز تفاهم نامه هایی با برخی از مراکز مهم ایران نوشته شود.

لازم به ذکر است که کنگره «تراث کربلاء العلمي في القرن الثاني عشر الهجري» در 13و 14 ذي القعدة 1447 در شهر مقدس کربلا برگزار می شود که اساتید و طلاب و دانشجویان می توانند مقالات عربی و انگلیسی خود را به آدرس ایمیل altrathmjlt@gmail.com یا شماره 009647729261327 ارسال کنند.

همچنین کنگره «أثر التراث البصري في الفکر الإنساني» در تاریخ 25 و 26 جمادی الأولی 1448 در بصره برگزار می گردد که اساتید و طلاب و دانشجویان می توانند مقالات عربی و انگلیسی خود را به ایمیل  basrah@alkafeel.net یا شماره 009647722137733 ارسال کنند.

ارسال نظرات