۲۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۱
کد خبر: ۷۹۷۴۹۵
معینی‌پور:

انسجام تربیتی نسل نویسندگان قم «تقریباً بی‌نظیر» است / لزوم تحول و تمرکز بر تولید محتوای آینده‌نگر

انسجام تربیتی نسل نویسندگان قم «تقریباً بی‌نظیر» است / لزوم تحول و تمرکز بر تولید محتوای آینده‌نگر
رئیس کتابخانه و موزه مجلس بر لزوم تحول و تمرکز بر «تولید محتوای آینده‌نگر» برای نسل نوجوان تأکید کرد و خواستار توسعه فضاهای پاتوق کتاب و هنر شد.

به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، مسعود معینی‌پور رئیس کتابخانه و موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی در آیین نکوداشت چهلمین سال تأسیس کتابخانه تخصصی ادبی و هنری دفتر تبلیغات اسلامی که صبح امروز در سالن شیخ طوسی ستاد دفتر تبلیغات اسلامی قم برگزار شد با قدردانی از زحمات اساتید و پیشکسوتان این حوزه، هشداری جدی درباره آینده‌نگری فرهنگی مطرح کرد.

وی با اشاره به نسل پربرکتی که توسط شخصیت‌هایی چون حاج آقای حسن‌زاده، حجت الاسلام والمسلمین واعظی و اساتید دیگر تربیت شده‌اند، گفت: ما میراث‌دار گنجینه‌ای هستیم که تقریباً در قم و کشور بی‌نظیر است، اما مشکل اینجاست که در سال‌های اخیر، به اندازه کافی برای آینده تولید نکرده‌ایم و بیش از حد به گذشته تفاخر می‌کنیم.

معینی‌پور در این مراسم که به مناسبت چهل سالگی کتابخانه ادبی هنری دفتر تبلیغات برگزار شد با تأکید بر تحولات سریع جامعه، خواستار توجه ویژه به تربیت نسل نوجوان شد: ما در حال راه‌اندازی مجموعه‌ای بزرگ برای تربیت نوجوان در حوزه‌های هنری و رسانه‌ای هستیم. اما اگر این نوجوانان از نظم معرفتی، تکنیک نوشتاری، شناخت تاریخ جهان و نظم هویتی که برگرفته از هویت تاریخی ایران و اسلام است، بهره‌مند نشوند، خروجی آن‌ها متناسب با این مبانی نخواهد بود.

رئیس کتابخانه مجلس، درخواست کرد: از مسئولان محترم تقاضا دارم در توسعه بناهای جدید دفتر تبلیغات، یک جایگاه ویژه برای پاتوق کتاب، کتابخوانی، توسعه ادبیات، داستان‌نویسی و رمان‌نویسی در نظر گرفته شود. این فضا می‌تواند به یک کافه کتاب بزرگ تبدیل شود و بخشی از سرانه فرهنگی شهر را تأمین کند.

نقش محوری دفتر تبلیغات و یادآوری دست‌خط تاریخی

معینی‌پور در پایان سخنان خود، با اشاره به سخنان حجت‌الاسلام سالاری (رئیس کتابخانه وزیری یزد) که پیشتر از نگهداری نخستین بیانیه سیاسی امام خمینی(ره) در آن مرکز خبر داده بود، بر اهمیت نقش دفتر تبلیغات در تحول اندیشه اسلامی ناب در چهار دهه اخیر تأکید کرد.

ارسال نظرات