۰۳ آذر ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۰
کد خبر: ۷۹۸۵۵۰
آیت‌الله طبسی:

ظلم تاریخی علیه اهل‌بیت هرگز فراموش نمی‌شود

ظلم تاریخی علیه اهل‌بیت هرگز فراموش نمی‌شود
آیت‌الله مروجی طبسی در مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) با اشاره به تحریف‌های تاریخی و ظلم‌هایی که در حق اهل‌بیت(ع) روا شده، تأکید کرد: نسل امروز روزی با مطالعه تاریخ اعمال گذشته را محاکمه خواهد کرد و پرونده‌های ظلم‌های تاریخی به زودی روشن می‌شوند.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیت‌الله نجم‌الدین مروجی طبسی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در مجلس عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها) که شامگاه دوم آذر ماه در دانشگاه طلوع مهر به همت هیأت جوانان اهل‌بیت (علیهم‌السلام) برگزار شد، با اشاره به حقایق تاریخی و نقد کسانی که آن را انکار می‌کنند، گفت: برخی منکر حقیقت می‌شوند، امّا تو که فقیه نیستی! من کتابی دارم ـ همین کتاب مناقب آل‌ابن‌شهرآشوب ـ که حقایقی در آن نقل شده و باید گفته شود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تأکید بر ظلم‌هایی که در تاریخ رخ داده و هرگز فراموش نخواهد شد، افزود: گاهی انسان چیزی را با چسب و وصله درست می‌کند، اما حقیقت چنان سنگین است که لباس تاریخ هم آن را برنمی‌تابد. برخی سخنان نشان می‌دهد بار اهل‌بیت(ع) بسیار سنگین‌تر از آن چیزی است که در تاریخ تحریف‌شده بنی‌امیه بازتاب یافته است.

وی با استناد به کتابی از ابن‌شهرآشوب که در آن نوشته شخصی با هشتصد و هفتاد فقیه در سه حوزه علمی اظهار داشت: از میان این ۸۷۰ نفر، تنها سه نفر امیرالمؤمنین علی بن ابی‌طالب(ع) را قبول داشتند، با این حال این همه فقیه نتوانستند حقیقت را خاموش کنند و امیرالمومنین را از تاریخ حذف کنند، حال تو و امثال تو که فقیه نیز نیستی بلکه سفیه هستید، چه خواهید کرد؟

آیت‌الله مروجی طبسی در ادامه به شرایط خانه امیرالمؤمنین(ع) اشاره کرد و گفت: برخی می‌گویند خانه علی(ع) ساده و بدون در بوده است، در حالی که در آن زمان نیز بسیاری خانه‌ها حریم و در داشتند و حتی تا آنجا پیش رفته اند که منکر وجود میخ در آن دوران می‌شوند که باید در پاسخ به آنان گفت که بهتر است تاریخ را با دقت بیشتری بخوانید؛ این سخنان قابل قبول نیست.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: قرن‌ها اهل‌بیت‌زدایی کردند و تلاش کردند نام آل محمد(ص) را کم‌رنگ کنند، اما امروز اگر کسی بخواهد بنی‌امیه را بیابد، باید در زباله‌دان تاریخ جست‌وجو کند. ابن‌شهرآشوب نقل می‌کند که روزگاری مردی به خاطر نام علی فرزندش را سرزنش می‌کرد و حتی کودکی می‌پرسید: "جرم من چیست که اسمم علی است؟" آن زمان، نام امیرالمؤمنین(ع) ضدّ ارزش محسوب می‌شد، اما امروز همان نام نماد شرف و هویت است و هیچ‌کس نمی‌تواند با نور آن مبارزه کند.

اسلام تحریف‌شده و ظلم تاریخی علیه اهل‌بیت(ع) باید روشن شود

وی با اشاره به ظلم‌هایی که در تاریخ نسبت به اهل‌بیت(ع) روا شده و انکار برخی از حقایق تاریخی، گفت: آیا باید امر و نهی افراد عادی دلیل بر امامت کسی باشد؟ اگر به کسی گفته شود "برو نماز جماعت بخوان"، آیا به این معناست که امام علی(ع) جسمانیتاً آنجاست؟ کسانی که امروز دم از دین می‌زنند، اگر تاریخ را بخوانند، می‌بینند با علی(ع) زمان خود چه کردند و چه بلایی بر سر امت اسلام آوردند. نسل جدید، روزی شما را محاکمه خواهد کرد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: این چه اسلامی است که در آن هفتاد هزار نفر در غزه کشته می‌شوند و کسی دم نمی‌زند؟ برخی حتی به ارتش دشمن کمک می‌کنند! این همان اسلام سقیفه است؛ اسلامی که می‌گوید کنار مردم مظلوم غزه نایستید، اما در سودان مسلمان‌کشی راه بیندازید. شما چه اسلامی را به مردم تحویل داده‌اید؟

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به خشونت‌ها و ظلم‌های تاریخی، گفت: نبی اکرم نیز بدون اجازه وارد خانه نمی‌شدند، اما وقتی پای ماجراهای سیاسی به میان آمد، اراذل و اوباش را جمع کردند و هر چه خواستند انجام دادند. تاریخ آن‌ها سراسر تاریکی است؛ کسانی که حتی به دختر هفت‌ساله خود رحم نکردند و او را زنده به‌گور کردند. همان‌ها بودند که بر در خانه فاطمه(س) چه کردند… خدا لعنتشان کند و امروز کسانی که اعمالشان را توجیه می‌کنند و برایشان کف می‌زنند نیز مشمول همان لعنت‌اند.

آیت‌الله مروجی طبسی با تأکید بر تحریف‌های تاریخی و ظلم‌هایی که نسبت به اهل‌بیت(ع) روا شده، گفت: نسل امروز، روزی با مطالعه تاریخ، شما را محاکمه خواهد کرد. اسلام سقیفه، در برابر مظلومان غزه سکوت کرد و در جاهای دیگر خشونت و کشتار راه انداخت.

ارسال نظرات