۱۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۸
کد خبر: ۸۰۸۶۸۴
امام‌ جمعه پاوه:

آمریکا همواره به کُردها خیانت کرده است

آمریکا همواره به کُردها خیانت کرده است
کرمانشاه- امام‌ جمعه پاوه با محکومیت جنایات آمریکا در منطقه و ترور رهبران مقاومت، بر لزوم هوشیاری ملت در برابر توطئه‌های دشمنان و حفظ وحدت شیعه و سنی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری رسا از کرمانشاه، ماموستا ملا قادر قادری امام‌جمعه پاوه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با تبیین شرایط حساس منطقه و محکوم کردن حملات اخیر به ایران، غزه و لبنان اظهار کرد: سیاست‌های آمریکا در طول تاریخ همواره بر پایه منفعت‌طلبی بوده و این کشور هیچ‌گاه دلسوز قوم کُرد نبوده و مدام به این مردم خیانت کرده است.

وی خطاب به رهبران دو حزب اصلی کردستان عراق خدمات جمهوری اسلامی به آنان را یادآور شد و از آنان خواست مواظب توطئه‌ آمریکا باشند و در دام فتنه آنان نیفتند.

امام جمعه پاوه با اشاره به شهادت رهبر بزرگ انقلاب و پایداری ۳۷ ساله ایشان در برابر کفر، افزود: دشمنان با دروغ‌پردازی مدعی بودند رهبر انقلاب در پناهگاه هستند، اما ایشان در منزل شخصی خود به شهادت رسیدند تا ثابت شود راه ایستادگی و شهادت در میان مردم زنده است این شخصیت بزرگ مخلصانه در برابر دشمنان ایستاد و امروز بر ملت شریف ایران است که با صبر و شکیبایی، راه ایشان را ادامه دهند.

وحدت شیعه و سنی؛ سد محکم در برابر دشمن

ماموستا قادری با تأکید بر فتاوای تاریخی مقام معظم رهبری در صیانت از مقدسات اهل سنت، خاطرنشان کرد: در نگاه نظام اسلامی، شیعه و سنی برادرند و فتوای رهبری مبنی بر حرمت توهین به مقدسات اهل سنت، نشان‌دهنده عمق نگاه تقریبی ایشان است امروز دشمن تلاش می‌کند با نام دموکراسی و مذاکره، ضربات خود را به پایگاه‌ها و خانه‌های مردم وارد کند، اما پیوند ناگسستنی مردم اورامانات و پاوه با انقلاب، خدشه‌ناپذیر است.

قدردانی از مجاهدت‌های نیروهای مسلح

امام‌جمعه پاوه در بخش دیگری از خطبه‌ها با تمجید از ایثارگری‌های سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: نیروهای مقتول مسلح ما شبانه‌روز و با زبان روزه در حال جانفشانی هستند تا پاسخ دندان‌شکنی به تجاوزات دشمن بدهند امنیت امروز ما مدیون زحمات این عزیزان است که در جبهه‌های حق علیه باطل ایستادگی می‌کنند.

وی در پایان با یادآوری خاطرات دوران جنگ و اقامه نماز در کنار رزمندگان، بر میثاق ابدی مردم پاوه با آرمان‌های اسلام و انقلاب تأکید کرد.

وحید نستوهی
ارسال نظرات