جمهوری اسلامی ایران نماد مبارزه با تبعیض های مکتبی و مذهبی است

به گزارش خبرگزاری رسا، دکتر احمد راسم النفیس اندیشمند برجسته شیعه مصر طی مصاحبه با خبرگزاری «جریدتی» این کشور، جایگاه شیعیان در مصر را تاثیرگذار توصیف کرد و گفت: شیعیان هم اکنون در معادله های سیاسی مصر تاثیر گذار هستند و دولت موظف است تا شیعیان را در برنامه های سیاسی خود جای دهد، البته عدم حضور آنان در پارلمان و شوراهای محلی تاثیری در این مورد ندارد و آنان بدون نیاز به حضور در پارلمان و شوراها نقش خود را به خوبی ایفا می کنند.
وی امضای توافقنامه میان شیعیان و دولت را به شدت رد کرد و افزود: دولت با اینگونه توافقنامه ها می خواهد شیعیان را از عقائد و حقوقشان دور کند ولی مسوولان باید بدانند که تشیع مکتی با جوهره حقیقی اسلام است و ما عقائد و حقوقمان را به خاطر پرونده های سیاسی زیرپا نخواهیم گذاشت.
النفیس نسبت به خطر وهابیت بر جهان اسلامی هشدار داد و تصریح کرد: جهان اسلام هم اکنون ذهن خود را به خطر گسترش تشیع معطوف کرده است، ولی خطر اصلی وهابیت است که با اموال هنگفت عربستان، در حال گسترش در کشورهای اسلامی و غیراسلامی است و این امر در حالی رخ می دهد که شیعیان عربستان از فقر و محرومیت رنج می برند.
این اندیشمند شیعه اظهار داشت: بسیاری اعتقاد دارند که جمهوری اسلامی ایران به عنوان نماینده حکومت شیعیان نیز تبعیض های زیادی علیه اهل تسنن روا می دارد اما با اندکی ملاحظه واقعیت مشاهد می کنیم که شهروندان سنی و غیرمسلمان به عنوان شهروندان درجه یک در این کشور به حساب می آیند و دارای نمایندگانی در پارلمان هستند در حالیکه دولتی مانند عربستان شرط شهروندی را پیروی از عقاید نظام می داند.
وی بیان داشت: جمهوری اسلامی ایران بر خلاف عربستان، نماد مبارزه با تبعیض های فکری، مکتبی و مذهبی است و با هیج شهروندی به دلیل اختلاف فکری با نظام برخورد نمی کند.
وی با اشاره به مبارزه دولت مصر با تشیع گفت: برای من بسیار عجیب است که دولت مصر با شیعیان که خطری برای کشور به شمار نمی آیند و اموالی نظیر اموال وهابیون ندارند اینگونه برخورد می کند در حالیکه شیعیان چیزی فراتر از حقوق و برداشته شدن فشارهای امنیتی علیه خود نمی خواهند./980/الف