۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۹:۱۹
کد خبر: ۸۱۳۴۷۳
حجت الاسلام والمسلمین مویدی:

گزارشی از اقدامات تبلیغی و فرهنگی حوزه علمیه فارس در ایام جنگ رمضان

گزارشی از اقدامات تبلیغی و فرهنگی حوزه علمیه فارس در ایام جنگ رمضان
فارس- معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه فارس گزارشی از اقدامات تبلیعی و فرهنگی حوزه علمیه فارس و طلاب و روحانیون در ایام جنگ تحمیلی سوم ارائه کرد و گفت: ۳۵۰۰ روحانی فعالیت تبلیغی و تبیینی در ایام جنگ تحمیلی سوم داشتند.
حجت الاسلام والمسلمین مویدی معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه استان فارس در حاشیه نشست شورای نهادهای حوزوی فارس در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس از حضور فعال مبلغین فارس در ایام جنگ رمضان اعلام کرد: در حال حاضر حدود ۳۵۰۰ مبلغ  روحانی در سطح این استان مشغول فعالیت تبلیغی و فرهنگی هستند. از این تعداد ۳۹ گروه تبلیغی طرح امین با بیش ۴۰۰ مبلغ به‌صورت گروهی در مناطق مختلف استان، فعالیت سازمان‌یافته دارند.
 
وی افزود: بر اساس آمار دریافت‌شده از مرکز قم، از میان ۱۷۰۰ مبلغ اعزامی، بیش از ۴۰۰ نفر در قالب گروه‌های تبلیغی فعال در استان فارس مشغول خدمت هستند. این گروه‌ها علاوه بر اجرای برنامه‌های فرهنگی و دینی در مساجد و مواکب، وظیفه ارتباط و همکاری با حلقه‌های میانی جامعه را بر عهده دارند. در این راستا، اطلاعات مبلغات طرح امین در اختیار بانوان فعال فرهنگی استان قرار گرفته تا در صورت نیاز از خدمات آنان بهره‌مند شوند.
 
معاون تبلیغ حوزه علمیه فارس  از برگزاری بیش از ۳۰ جلسه تخصصی و هماهنگی در ایام بحران و شرایط خاص خبر داد و افزود: در مقاطع مختلف از جمله معرفی امام جدید، دوران جنگ تحمیلی و پس از اعلام آتش‌بس، دستورالعمل‌های متناسب تبلیغی و تبیینی صادر شده و نیروهای تبلیغی مطابق مقتضیات زمانی، مأموریت‌های خود را انجام داده‌اند.
 
وی ادامه داد: در زمینه فعالیت‌های اجتماعی نیز، روحانیون و مبلغین استان فارس حضور چشمگیری در مراسم تشییع شهدا و دیدار با خانواده‌های آنان داشتند. هرچند در بسیاری از دیدارها حجت‌الاسلام والمسلمین محمودی مدیر حوزه علمیه نیز حضور داشته و تلاش شده کرامت خانواده شهدا حفظ شود.
 
حجت الاسلام مویدی اظهارکرد: در شهرستان شیراز نیز، گروه‌های تبلیغی با ستاد مردمی علی بن حمزه همکاری داشته و چهار تا پنج عملیات‌ فرهنگی و نظارتی را در سطح شهر انجام داده‌اند. تیم‌های دو نفره روحانی هر شب از مواکب سطح شهر بازدید کرده و نیازهای آنان را در زمینه محتوا و امکانات برطرف می‌کردند. در این راستا، بیش از ۷۰ موکب شاخص شهر شیراز مورد حمایت محتوایی و اجرایی قرار گرفته‌اند.
 
وی افزود: همچنین به دستور حجت‌الاسلام محمودی، طی ۱۰ تا ۱۲ شب گذشته، تیم‌های تبلیغی حوزه از مواکب مناطق مختلف شیراز از جمله گلستان، صدرا و مناطق روستایی بازدید کرده و نیازهای‌ روحانیون را جمع‌آوری کرده‌اند. در کنار آن، طرح فعال‌سازی مواکب آموزش و پرورش نیز با همکاری مبلغین مدارس اجرا شده و معلمان و دانش‌آموزان به فعالیت‌های فرهنگی و دینی در این موکب‌ها پرداخته‌اند.
 
معاون تبلیغ حوزه علمیه فارس اظهار کرد: در عرصه پشتیبانی جنگ نیز، نیروهای تبلیغی استان فارس و بوشهر در بنادر جنوبی کشور حاضر بوده و همراه نیروهای سپاه و بسیج، خدمات فرهنگی و معنوی ارائه داده‌اند. حوزه علمیه استان آمادگی خود را برای اعزام نیروهای بیشتر در این زمینه اعلام کرده است.
 
وی در پایان تاکید کرد: همکاری گسترده‌ای با نهادهای مختلف از جمله بنیاد شهید، بسیج طلاب و اداره آموزش و پرورش برقرار شده و هرگونه درخواست اعزام مبلغ در شهرستان‌های مختلف، مستقیماً از سوی این مرکز پاسخ داده می‌شود تا عرصه تبلیغ دینی در استان فارس با قدرت و انسجام ادامه یابد.
 
ارسال نظرات