دبیر ششمین همایش دکترین مهدویت:
مسؤولان نظام نگاه راهبردی به آموزههای مهدویت را جدی بگیرند
خبرگزاری رسا ـ دبیر ششمین همایش دکترین مهدویت گفت: آموزه مهدویت راهی برای دست پیدا کردن به جامعه مهدویت است که برای رسیدن به این جامعه باید شاخصهای برجسته آن مشخص شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام سیدمسعود پورسیدآقایی، دبیر ششمین همایش دکترین مهدویت در مراسم افتتاحیه این همایش که صبح امروز 2 مردادماه در سالن اجلاس سران برگزار شد با ارائه گزارشی از چگونگی برگزاری این همایش، آموزه مهدویت را رمز حیات و هویت مسلمانان دانست و گفت: معرفت به امام زمان(ع) مرز بین اسلام و کفر است.
وی با بیان اینکه دو رویکرد جدی اعتقادی و پژوهشی در این آموزه کلیدی و حیاتی مورد تأمل است، گفت: ابتدا باید ابعاد اعتقادی این آموزه، انتظار و نقش کلیدی و حیاتی آن و همچنین نقش ظهور در جوامع مختلف به درستی شناخته شود.
دبیر ششمین همایش دکترین مهدویت با اشاره به رویکردهای پژوهشی به این آموزه خاطرنشان کرد: نزدیک به چند هزار حدیث و 380 آیه نسبت به حضرت حجت(ع) در منابع روایی شیعه و اهل سنت وارد شده است که در عرصه تربیتی، سیاسی، روانشناسی، اقتصادی و حتی امنیتی کارکردهای فراوانی دارد.
وی اظهارداشت: آموزه مهدویت از منظر رویکرد امنیتی نیازمند پژوهشهای جدی است و جا دارد پژوهشگران حوزه و دانشگاه در این زمینه به پژوهشهای عالی بپردازند.
حجتالاسلام پورسیدآقایی در ادامه به رویکرد راهبردی و کاربردی این آموزه و البته با نگاه امام خمینی(ره) و پس از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: نگاه راهبردی به آموزههای مهدویت مورد غفلت قرار گرفته است، که نیازمند توجه جدی مسؤولان نظام به این امر است.
وی با بیان اینکه داشتن نگاه راهبردی به مسأله مهدویت یعنی ترسیم مسیر برای ادامه راه، خاطرنشان کرد: آموزه مهدویت راهی برای دست پیدا کردن به جامعه مهدویت است که برای رسیدن به این جامعه باید شاخصهای برجسته آن مشخص شود.
رییس مؤسسه آینده روشن، آموزه مهدویت را برگ برندهای در دست مسلمانان و به ویژه شیعیان معرفی کرد و با بیان اینکه از این ظرفیت شگرف برای هدایت جامعه بشری غفلت کردهایم، اظهار داشت: ابتدا شاخصهای جامعه را به دست آورده و برای رسیدن از وضع موجود به وضع مطلوب با استفاده از تمامی امکانات، این راهبردهای مناسب را به کار بندیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیت مؤسسه آینده روشن در این زمینه، آن را مؤسسهای حوزوی معرفی کرد و گفت: خواستگاه مهدویت حوزههای علمیه است.
حجتالاسلام پورسیدآقایی همچنین با اشاره به مقالههای ارسالی به این همایش گفت: تعداد 430 مقاله به این همایش ارسال شد که از این تعداد 28 مقاله پذیرفته شده و 16 مقاله فرصت طرح پیدا کردند.
وی در پایان از آغاز برگزاری همزمان همایش دکترین مهدویت در 24 کشور جهان و به همت مجمع عالی اهل بیت(ع) خبر داد. /920/پ202/ص
ارسال نظرات