۲۲ فروردين ۱۳۸۸ - ۱۳:۰۱
کد خبر: ۸۹۲
29 فروردین؛

بزرگترین رژه هوایی کشور برگزار می شود

خبرگزاری رسا ـ معاون عملیات نیروی هوایی ارتش از قدرت نمایی 140 هواپیمای شکاری بمب افکن ارتش در روز 29 فروردین خبر داد.
جنگنده هاي نيروي هوايي ارتش
 
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی نیروی هوایی ارتش، امیر خلبان سید محمد علوی معاون عملیات نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به رژه هوایی 29 فرودین ماه با حضور 140 فروند هواپیمای نظامی اظهار داشت: این نمایش هوایی بزرگ‌ترین نمایش رزمی هوایی تاریخ کشور محسوب می‌شود و بر اساس این برنامه‌ریزی دقیق خلبانان جان ‌برکف نیروی هوایی، توانایی انواع هواپیماهای شکاری بمب‌افکن، رهگیر، ترابری، سوخت‌رسان شامل جنگنده‌های F4،F5،F7،F14، صاعقه، میگ 29، سوخو، سی 130، P3F و هواپیمای بوئینگ 707 و 747 را به نمایش می‌گذارند.

علوی ادامه داد: این رژه هوایی گسترده و بی‌نظیر با همکاری تمامی پایگاه‌های کشور و حضور خلبانان جوان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران انجام می‌شود که تمام دوره‌های تخصصی خود را در داخل کشور گذرانده‌اند.

وی رژه هوایی 29 فروردین در کنار سایر یگان‌های ارتش را نماد قدرت و توانایی نیروهای مسلح در دفاع از پهنه آب و خاک و حریم مرزهای کشور دانست و افزود: ارتقای توان رزمی از نظر کمی و کیفی در ایجاد اقتدار و توان بازدارندگی کشور همواره مد نظر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است تا از این توان در جهت ایجاد صلح در منطقه و آرامش برای خود و همسایگان استفاده کنند.

معاون عملیات نیروی هوایی ارتش با تاکید بر توانمندی نیروی هوایی ارتش افزود: در صورت هرگونه تجاوزی به حریم‌ هوایی کشور جواب دندان‌شکنی به دشمنان خواهیم داد و آن‌ها را غافل‌گیر و پشیمان خواهیم کرد.

ارسال نظرات