۲۲ دی ۱۳۸۹ - ۱۲:۴۸
کد خبر: ۹۵۵۰۹
در مراسمی؛

پژوهشگران برتر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تجلیل شدند

خبرگزاری رسا ـ پژوهشگران برتر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در همایشی که به مناسبت انتخاب پژوهشگاه به عنوان برترین مؤسسه پژوهشی کشور در جشنواره بین‌المللی فاربی، برگزار شده بود، تجلیل شدند.
همايش


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، همایش تجلیل از پژوهشگران برتر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به مناسبت انتخاب پژوهشگاه به عنوان برترین مؤسسه پژوهشی کشور در جشنواره بین‌المللی فارابی، پیش از ظهر امروز در سالن همایش‌های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد.
 
براساس این گزارش، حجت‌الاسلام سیدحسن ربانی، رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به ظرفیت بسیار بالا و ارزشمند این مرکز حوزوی، انتخاب پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به عنوان برترین مؤسسه پژوهشی کشور را بخشی از این ظرفیت‌های ارزشمند دانست.
 
وی با بیان این‌که اگر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به عنوان پژوهشگاه برتر معرفی شده، ریشه در فعالیت‌های گذشتگان آن دارد، از فعالیت‌های حجج اسلام سبحانی، محامی، مهریزی و مبلغی که در بروز و ظهور پژوهشگاه سهم به سزایی داشتند، تقدیر کرد.
 
در ابتدای این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مبلغی در سخنانی با اشاره به انتخاب پژوهشگاه به عنوان برترین مؤسسه پژوهشی کشور، فعالیت‌های مستمر پژوهشگران، وجهه آکادمیک این فعالیت‌ها و پیشتاختن به سمت فضای بین‌المللی را سبب پیشتازی آن در بین مراکز دیگر دانست.
 
رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با بیان این‌که پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تاکنون ارزشیابی و ارزش‌داوری نشده بود، اظهار داشت: بخشی از فعالیت‌های پژوهشگاه برای نخستین بار در جشنواره فارابی عرضه شد که این عرضه، ارزش آن را آشکار کرد.
 
وی با اشاره به توانایی‌های چندضعلی، چند لایه‌ای و چندگانه پژوهشگران پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، این پژوهشگاه را برخوردارتر از آنچه امروز عرضه می‌کند، دانست و گفت: شناخت عقبه پژوهشگاه مطالعات ویژه‌ای را می‌طلبد.

حجت‌الاسلام مبلغی با بیان این‌که تقدیر از کسانی که نقش مؤثری در کسب رتبه برتر پژوهشگاه در جشنواره فارابی داشته‌اند، نیازمند مطالعه جدی، بررسی و ارزشیابی دقیق و فنی است، ادامه داد: با بررسی‌های انجام شده، این نتیجه به دست آمد که برترین‌ها براساس دو عنصر مهم آثار بیشتر و آثار برگزیده بیشتر انتخاب شوند.

وی افزود: هرچند نمی‌توان از همه پژوهشگران و مراکز پژوهشی پژوهشگاه که سهم به سزایی در ارتقای آن دارند، تقدیر کرد، اما این مراسم نقطه آغاز است و در آینده این داوری‌ها به صورت کامل، جامع و براساس محورهای مختلف انجام خواهد گرفت.
 
این گزارش می‌افزاید، در پایان این مراسم و در بخش انتخاب پژوهشگران برتر برابر مؤلفه داشتن آثار پژوهشی برگزیده در جشنواره‌های مختلف، حجت‌الاسلام سعید ضیائی‌فر با دریافت هشت مورد اثر برگزیده در جشنواره‌های مختلف، حائز رتبه اول پژوهشگر برتر پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی شد.
 
همچنین حجت‌الاسلام نجف لک‌زایی با دریافت هفت مورد اثر برگزیده در جشنواره‌های مختلف، حائز رتبه دوم و مصطفی صادقی با دریافت پنج مورد اثر برگزیده در جشنواره‌های مختلف، حائز رتبه سوم پژوهشگر برتر پژوهشگاه شدند.

گفتنی است، در حاشیه این همایش، نمایشگاهی از آثار برگزیده پژوهشکده‌ها، مراکز و پژوهشگران پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی همچون پژوهشکده فقه و حقوق، فلسفه و کلام اسلامی، تاریخ و سیره اهل بیت، علوم و اندیشه سیاسی، مهدویت و آینده‌پژوهشی، مرکز اطلاعات و مدارک اسلامی و ... برپا بود. /920/پ201/ص

ارسال نظرات