۲۳ فروردين ۱۳۸۸ - ۱۲:۳۴
کد خبر: ۹۶۶
مدیر مؤسسه قرآنی ساجدین‌:

طرح عقاید قرآن در مساجد مشهد برگزار می‌شود

خبرگزاری رسا ـ مدیر مؤسسه قرآنی ساجدین گفت‌: طرح عقاید در قرآن به منظور ارتقای توانمندی مجموعه‌های فکری و عقیدتی و مقابله با شبهه‌ها با حضور یکصد‌ نفر از طلاب ‌در مساجد مشهد برگزار می‌شود.
مسجد
 
حجت‌الاسلام مجتبی حیدری، مدیر عامل مؤسسه قرآنی و تبلیغی ساجدین، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد گفت: این مؤسسه از دی‌ماه سال گذشته با دریافت مجوز اولیه از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌، زیر نظر سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با هماهنگی دارالقرآن‌الکریم این سازمان آغاز به کار کرده است.

وی انگیزه اصلی تشکیل این مؤسسه را ‌تربیت مبلغ و مدرس قرآنی به منظور ایجاد ارتباط بین حوزه علمیه و گروه‌های هدف در مناطق محروم و انسجام بخشی به فعالیت‌های قرآنی و تبلیغی در این مناطق عنوان کرد‌.

وی در ادامه افزود: اولین طرح مؤسسه ساجدین، طرح‌ عقاید در قرآن است که با نگاه به چالش‌های موجود در جامعه و تهاجم فرهنگی، به منظور ارتقای توانمندی مجموعه‌های فکری ـ‌ عقیدتی در مساجد در راستای مقابله با شبهه‌‌ها به ویژه شبهات اینترنتی اجرا می‌شود.

حجت‌الاسلام ‌حیدری اظهار داشت: این طرح در چهار مدرسه علمیه امام محمد باقر(ع)، پیروان حضرت زهرا(س)، حضرت زینب(س) و رضویه مشهد و با حضور صد نفر از طلاب برگزار خواهد شد.

مدیر عامل مؤسسه قرآنی و تبلیغی ساجدین تصریح کرد: داوطلبان ‌طلبه و دانشجو می‌توانند برای ورود به این طرح، پس از کسب امتیاز لازم در آزمون سطح‌بندی و ورودی که از چهار درس عمومی آموزش عقاید، روش ترجمه قرآن، آشنایی با علوم قرآن، روش کلاس‌داری و تجوید است و نیز پس از گذراندن آزمون‌های عملی پذیرفته شوند و پس از آن در ‌جلساتی با حضور استادان توانمند، به صورت نیمه حضوری آموزش دیده و سپس به مدارس، مساجد و حسینیه‌ها اعزام ‌شوند.

وی در پایان با بیان این‌که اکنون محدوده فعالیت مؤسسه ساجدین در‌ مشهد است، ابراز امیدواری کرد‍ که این مؤسسه پس از ارائه گزارش شش‌ماهه عملکرد خود بتواند مجوز فعالیت کشوری را دریافت کند.
ارسال نظرات