همزمان با آغاز هفته وقف؛
سرپرست سازمان اوقاف کشور با مراجع تقلید دیدار کرد
خبرگزاری رسا ـ همزمان با آغاز هفته وقف، سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، در سفری به شهر مقدس قم با مراجع تقلید دیدار و گفتوگو کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، همزمان با آغاز هفته وقف، حجتالاسلام علی محمدی، سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، در سفری یک روز به شهر مقدس قم در روز سه شنبه، 12 بهمن ماه با مراجع تقلید دیدار و گفتوگو کرد.
براساس این گزارش، حجتالاسلام علی محمدی امروز با حضرات آیات لطف الله صافی گلپایگانی، ناصر مکارم شیرازی و حسین نوری همدانی از مراجع تقلید دیدار و گفتوگو کرد و به تشریح فعالیتهای این سازمان در سال گذشته پرداخت.
حضرت آیتالله مکارم شیرازی در دیدار سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: وقف یکی از برکاتی است که در حکومت اسلامی شکل گرفت و در مسیر اصلی خودش بازگشت.
وی افزود: وقف اثر معنوی بسیار زیادی دارد و باید در عمل موقوفات دقت کامل و دقیق صورت گیرد.
این مرجع تقلید، اطلاع رسانی از فعالیتهای سازمان اوقاف را مهم برشمرد و بر توجه به این موضوع تاکید کرد.
همچنین حضرت آیتالله صافی گلپایگانی در این دیدار فعالیتهای فرهنگی را بسیار مهم برشمرد و توجه به نیات واقفان را خواستار شد./917/پ202/ص
ارسال نظرات