۱۵ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۳:۵۴
کد خبر: ۹۷۲۹۵
رییس جامعة المصطفی العالمیة مشهد:

برخورد رهبر انقلاب با فتنه 88 الگو گرفته از تاکتیک های امام در فتنه های مشابه بود

خبرگزاری رسا ـ رییس جامعة المصطفی العالمیة واحد مشهد برخورد رهبری با فتنه 88 را مستند به دموکراسی اسلامی دانست و گفت: برخورد امام خامنه ای با فتنه 88 الگو گرفته از برخورد امام خمینی(ره) در فتنه های مشابه در زمان خودشان بود.
رهبر معظم انقلاب
حجت الاسلام محمدحسین مهدوی مهر، رییس جامعة المصطفی العالمیة واحد مشهد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد در خصوص شاخصه های حوزه انقلابی از نگاه امام و رهبری اظهار داشت: با توجه به اینکه انقلاب ما اسلامی است و زیربنا و تئوری آن بر اساس اسلام تعیین می شود، فرض بر این است که روحانیت، مبین اسلام واقعی است چرا که بیشترین آشنایی را با مبانی دینی دارد.

حوزه انقلابی در خط مقدم تأمین مبانی تئوری حکومت نقش آفرین است

وی افزود: حوزه علمیه باید در خط مقدم تأمین خواسته های علمی و تئوری های حکومت نقش آفرین باشد و آنچه امام راحل(ره) افزون بر تزکیه و خودسازی روحانیت انتظار داشتند این بود که روحانیت بتواند در مبانی علمی و عملی توأما نظریات اسلام را با برداشت صحیح از آیات و روایات به خوبی تبیین کرده و مبنای کار حکومت را ارائه دهد.

حجت الاسلام مهدوی مهر ادامه داد: آنچه باید در این مجال بدان پرداخت این است که امروز حوادث و اتفاقاتی پیش می آید که شرایط را تغییر می دهد و باید متناسب با نیازها، تاکتیک های جدید ترسیم شود و آنچه رهبری نیز از آن به عنوان تحول یاد می کنند حوزه علمیه ای پویاست به گونه ای که بتواند در اجتماع امروز چابک حرکت کرده و در فرصت های خاصی که برای توسعه مبانی فکری اسلام و روشنگری افکار عمومی پیش می آید بتواند نقش خود را به نحو احسن ایفا کند.

مسلمانان مراقب موج سواری استکبار از قیام های اخیر باشند

رییس جامعة المصطفی العالمیة مشهد در مورد تأثیر انقلاب اسلامی در قیام های مردمی خاورمیانه تصریح کرد: در هر جامعه ای که طاغوت حکومت کند در حالی که مردم تفکر اسلامی دارند این تضاد در نهایت به چالش می رسد، نمی شود توقع داشت طاغوت بر مردم مسلمان حکومت کند زیرا اسلام یعنی احترام به حقوق دیگران و حرکت به سمت جامعه آرمانی و تعالی همگان که هیچ یک از این موارد باظلم و ستم سازگار نیست.

وی یادآور شد: آنچه در این میان باید توجه داشت این است که باید مراقب موج سواری استکبار از این حرکت ها باشیم چرا که ممکن است استکبار جهانی با آرایشی جدید و به نام دموکراسی و عدالتخواهی خود را به مردم تحمیل کند(مانند انچه در عراق و افغانستان شاهد هستیم) اگر مردم هوشیاری کافی نداشته باشند دچار این فریب و استبداد جدید خواهند شد.

برخورد امام خامنه ای با فتنه 88 الگو گرفته از برخورد امام خمینی(ره) در فتنه های مشابه بود

حجت الاسلام مهدوی مهر در خصوص نحوه برخورد رهبر معظم انقلاب با فتنه 88 ابراز داشت: حرکت ایشان یک حرکت مبنایی و همان کاری است که اگر بنیانگذار انقلاب هم حضور می داشت انجام می شد، به عبارت دیگر برخورد امام خامنه ای با فتنه 88 الگو گرفته از برخورد امام خمینی(ره) در فتنه های مشابه در زمان خودشان بود، اگر مروری بر حوادث پس از پیروزی انقلاب اسلامی داشته باشیم همین نوع تصمیم گیری را در سیره امام راحل(ره) نیز مشاهده می کنیم.

مردمی که پای صندوق رأی می توانند تدبیر کنند به شورش های خیابانی نیاز ندارند

وی گفت: ایران اسلامی، در طول سی سال، سی انتخابات و رفراندوم رسمی داشته که در هیچ جای دنیا نظیر ندارد و کشوری است که قانون اساسی اش کم و کاستی ندارد و مردمش می توانند در پای صندوق رأی سرنوشت خود را تدبیر کنند بنابراین لزومی ندارد با شورش های خیابانی آن هم در یک منطقه خاص در پی احقاق حقوق خود باشند.

حجت الاسلام مهدوی مهر اظهار داشت: اگر رهبری بر ادعای این گروه صحه می گذاشت، پایه خلافی برای همه انتخابات می شد و تا همیشه این جریان ادامه می یافت ومعنای دیگرش این بود که در این کشور دموکراسی وجود ندارد و این همان خواست استکبار بود چرا که استکبار با حضور خود در فتنه 88 می خواست اثبات کند ایران دارای سیستم نهادینه دموکراسی نیست ولی تدبیر و درایت امام خامنه ای نشان داد که اینگونه نیست و مردم خود باید تاکتیک برخورد با آشوبگر را تعیین کنند .

برخورد رهبری با فتنه 88 مستند به دموکراسی اسلامی است

رییس جامعة المصطفی العالمیة مشهد با بیان اینکه نحوه برخورد رهبری با فتنه 88 مستند به دموکراسی اسلامی است که بر پایه تئوری جمهوری اسلامی پایه گذاری شده است خاطرنشان کرد: همچنین باید توجه داشت که تنها بخشی از این 13 میلیون اعتراض داشته و آشوبگر بودند نه همه ان ها، به فرض اینکه همه این تعداد هم معترض بودند و رهبری حق را به این تعداد می دادند، گروه دیگر که بیش از 24 میلیون بودند نیز همین انتظار را داشتند.

وی بیان داشت: فتنه 88 سناریوی از پیش تعیین شده ای بود برای اینکه در شرایط امروز جهان، دموکراسی ایران را با بیش از سی انتخابات زیر سوال ببرند در حالی که جضور مردم در این کشورهای به ظاهر مترقی زیر 50 درصد است که نشانه عدم اعتماد مردم وبی توجهی آنان به دولتمردان است.

طلاب جوان سرمایه های نظام هستند

وی در پایان بر لزوم اشنایی نسل جوان حوزه با پیشینه انقلاب اسلامی تأکید کرد و گفت: طلاب جوان سرمایه هایی هستندکه می توانند تئوری های نظام را تحقق بخشند و تنها ارگانی که می تواند در این مسیر گام بردارد تشکیلات حوزه اعم از اساتید، مدیران ومحققان و پژوهشگران است هیچ کس نمی تواند برای این نهاد که خود ایدئولوژیست نظام است برنامه ریزی کند. /930/ت301/ص
ارسال نظرات