۱۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۱:۴۵
کد خبر: ۹۷۳۱۸
به مناسبت دهه فجر؛

همایش سروش بیداری در مشهد برگزار می شود

خبرگزاری رسا ـ همایش «سروش بیداری» نوزدهم بهمن ماه، ویژه مدارس علمیه خواهران مشهد برگزار می شود.
بانوان مبلغ، زنان مبلغ، همايش زنان
خانم علیشاهی، مسؤول فرهنگی دفتر امور خواهران مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد گفت: همایش «سروش بیداری» به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر و با هدف تبیین نقش وحدت آحاد ملت در پیروزی انقلاب، روشنگری شبهات مطرح شده در مورد مسائل اخیر کشور و شناخت ابعاد مختلف فتنه دشمنان اسلام برگزار می شود.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: این همایش روز سه شنبه، نوزدهم بهمن ماه و با حضور خانم عفت شریعتی، نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی و با موضوع نقش انقلاب اسلامی در بیداری ملت ها برگزار می شود.

علیشاهی در پایان به برگزاری نمایشگاهی در حاشیه این همایش اشاره کرد و یادآور شد: نمایشگاه سروش بیداری با موضوع قبل از انقلاب و سه دهه بعد از آن و نقش مردم و به ویژه روحانیت در پیروزی و استمرار انقلاب در سال های اخیر برگزار خواهد شد.

گفتنی است این همایش از ساعت 8 تا 12 سه شنبه، نوزدهم بهمن ماه در مدرسه علمیه حضرت رقیه(س) مشهد واقع در چهارراه خواجه ربیع، کوچه حسین باشی برگزار خواهد شد./969/پ202/ص

ارسال نظرات