عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس:
احمدی نژاد در فتنه به فرامین ولایت عمل کرد
خبرگزاری رسا ـ عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی گفت: نتیجه استقامت و تلاش دولت در پافشاری بر وصیت امام خمینی(ره) و توصیه های رهبری همین چیزی است که اکنون در داخل و خارج مشاهده می شود.

حجت الاسلام حسن نوروزی نماینده مردم رباط کریم در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در خصوص اتهام ساکت ترین خواص در فتنه 88 به رییس جمهور گفت: کسی که موج فتنه مقابلش ایستاد شخص رییس جمهور بود، معرفی آقای احمدی نژاد به عنوان خواص سکوت کرده در حوادث پس از انتخابات، اتهام ناروایی است که خواص بی بصیرت به او می زنند.
وی افزود: شخص آقای احمدی نژاد جزو برجسته ترین خواصی بود که در فتنه 88 و در حوزه اختیارات خود مطابق با توصیه های امام راحل و فرامین رهبر معظم انقلاب عمل کرد.
نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی بیان کرد: برخلاف ادعای عنوان شده از سوی برخی افراد معلوم الحال، ما معتقدیم که آقای احمدی نژاد مالک اشتر ولی فقیه است و مشی و روش او مطابق فرامین ولایت بوده است.
وی با بیان اینکه برای نمره قبولی دادن به رئیس جمهور مردمی کشورمان کافی است به توصیفاتی که رهبر معظم انقلاب از ایشان داشت و عملکرد دولتشان نگاهی داشته باشیم تاکید کرد: نتیجه استقامت و تلاش دولت در پافشاری بر وصیت امام خمینی(ره) و توصیه های رهبری همین چیزی است که اکنون در داخل و خارج مشاهده می شود.
عضو فراکسیون روحانیان مجلس شورای اسلامی گفت: ابهت و غیرتی که ملتهای مسلمان منطقه در خیزش اسلامیشان از خود نشان دادند متاثر از اثبات قوی حقانیت جمهوری اسلامی در عرصه های بین الملل است، از این رو ملاحظه می شود که امروز ملتهای مسلمان با خیزش عظیم خود به دنبال ارزشهایی هستند که جمهوری اسلامی مبلغ آن می باشد.
وی تصریح کرد: دولت نهم و دهم ارزشهایی که امام(ره) و رهبر معظم انقلاب بیان کردند را مطرح می کند، که از جمله آنها اعلام شعار ما می توانیم و مخالفت با صهیونیسم و استکبار می باشد./955/ت302/ج
ارسال نظرات