۱۰ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۹:۰۹
کد خبر: ۹۹۳۱۶
عضو شورای سیاستگذاری روزنامه کیهان:

نجابت خبرگزاری رسا ستودنی است

خبرگزاری رسا ـ دبیر سرویس شهرستان های روزنامه کیهان، یکی از ضعف های حوزه های علمیه را نداشتن ارتباط گیری خوب دانست و گفت: حضور خبرگزاری رسا با نیروی جوان و کارآمد با هدف پوشش اخبار حوزوی ارتباط حوزه با توده مردم و بالعکس را به خوبی برقرار کرده و در این عرصه به شکل پسندیده و درخور تقدیری حرکت کرده است.
تقي دژاکام، دبير سرويس شهرستان هاي روزنامه کيهان
تقی دژاکام، دبیر سرویس شهرستان های روزنامه کیهان، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با بیان این که خبرگزاری رسا، خبرگزاری نجیبی است، اظهار داشت: خبرگزاری رسا یکی از خبرگزاری‌های کارآمد و پرکار جامعه است.

عضو شورای سیاستگذاری روزنامه کیهان در ادامه سخنان خود، نجابت خبرگزاری رسا را ستودنی دانست و خاطر نشان کرد: انتقال اخبار صحیح و دوری از حاشیه در اخبار، یکی از ویژگی‌های بارز و بسیار خوب خبرگزاری رسا است.

این فعال عرصه فرهنگی با بیان این که ارسال اخبار آنلاین به صورت پیامک کاری پسندیده و خوب از خبرگزاری رسا است، اذعان داشت: ارسال اخبار به صورت پیامک سبب ارتباط‌گیری مطلوب بین خبرگزاری‌ها و نهاد‌های فرهنگی دیگر می‌شود.

دبیر سرویس شهرستان‌های روزنامه کیهان در بخش دیگری از سخنان خود یکی از ضعف‌های حوزه‌های علمیه را نبود ارتباط مطلوب با رسانه ها دانست و گفت: حضور خبرگزاری رسا با نیروی جوان و کارآمد با هدف پوشش و انتشار اخبار حوزوی ارتباط حوزه با توده مردم و بالعکس را به خوبی برقرار‌ کرده و در این عرصه به شکل پسندیده و درخور تقدیری حرکت کرده است.

دژاکام در پایان سخنان خود تصریح کرد: حرکت خبرگزاری رسا در ایجاد ارتباط و برقراری انس بین حوزه‌های علمیه و جامعه به خوبی عمل کرده و یکی از خبرگزاری های موفق در این زمینه است./945/ت302/ص
ارسال نظرات