قوی شدن در فضای مجازی و نیاز به سازوکار مدیریت محتوایی در کشور و از دغدغههای جبهه فرهنگی انقلاب است. حوزه علمیه قم بهعنوان منبع و منشاء اصلی تفکر انقلاب اسلامی، با قدرت و توان بالای تولید محتوا که هر ساله، بخش قابل توجهی از چاپ و نشر کتاب و مقالات را به خود اختصاص داده و می تواند به عنوان چشمه ای جوشان به تولید محتوا، الگو و نظریه سازی در عرصه فضای مجازی بپردازد.
مدیر مجموعه رسانهای «تنها مسیر آرامش» گفت: فضای مجازی در اصل برای حوزه علمیه و طلاب است و نباید طلاب این فضا را از دست بدهند، بلکه باید وارد آن بشوند و کار کنند.
حجتالاسلام نصیری گفت: امروز طیف وسیعی از مردم در فضای مجازی هستند و دشمن نیز برای این فضا برنامه دارد، بنابراین ما نیز باید برای اقدامات دشمن برنامه داشته باشیم.
حجتالاسلام دشتی گفت: قرار نیست همه در حوزه علمیه مجتهد فقه و اصول شوند. هر طلبه باید یک منبر مجازی داشته باشد تا بتوانیم در جامعه حرفی برای گفتن داشته باشیم.
تقویت تولید محتوا در فضای مجازی که یکی از فرامین رهبر معظم انقلاب به شورای عالی فضای مجازی و بیشتر ناظر به حوزه علمیه بوده در حال حاضر چه میزان تحقق یافته است؟
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی بر گره گشایی از مشکلات مردم توسط مبلغان تاکید کرد و گفت: تبلیغ و کار فرهنگی از مسیر فعالیت اجتماعی و رفع گرفتاریهای مردم میگذرد.