خبرگزاری رسا در پرونده« نفوذ در قلب اسلام» تلاش می کند ابعاد مختلف توطئه شوم نفوذ در حوزه و دستگاه مرجعیت را واکاوی و بررسی کند. خواندن محصولات این ویژه نامه را به همه اعاظم، محققان و طلاب حوزه توصیه می کنیم. برای فرجام بهتر این پرونده متواضعانه پذیرای نقطه نظرات و دیدگاه های اساتید و مخاطبان هستیم.
حجت الاسلام احتشام بازخوانی منشور روحانیت و ترویج بیانیه گام دوم را راهکار مقابله با نفوذ دانست و بر لزوم درسنامه شدن تراث امامین انقلاب در حوزههای علمیه تأکید کرد.
نماینده خبرگان مرجع سازی را هدف از نفوذ دشمنان در برخی بیوت مراجع دانست و گفت: در طول تاریخ علمایی بودند که در سایه نفوذ اطرافیان در دام بیگانگان افتادند.
نفوذ در حوزه و تغییر فکر سیاسی و اعتقادی طلاب بهویژه در قم که پایگاه انقلاب است خطری جدی بوده که چنانچه علاج نشود تا بالاترین سطح علمی یعنی مرجعیت پیش میرود.
آیت الله غروی گفت: نفوذ، شخص نمیشناسد بلکه شخصیتها را میشناسد؛ هرکسی در هر جایگاهی که تأثیرگذار است قرار داشته باشد، دشمن به آن طمع میکند و نفوذ راهی کم هزینه است.
آیت الله حیدری گفت: دشمنان از طریق منسوبین به مراجع در بیوت نفوذ می کنند تا اینکه اطلاعات و اخبار نادرست و گزارش های غیرواقعی را در اختیار آنها قرار دهند.
آیت الله کعبی گفت: وقتی از یک مرجع تقلید هشداری مبنی بر توجه به نفوذ در بیت علما را میشنویم، نشان از بیداری ایشان دارد که یعنی خودشان مسائل را رصد میکنند.
مراجع تقلید محل رجوع مشکلات مختلف مردم در طی زمان های مختلف بوده اند و بخاطر حفظ همین جایگاه بوده است که مراجع عظام نسبت به مسائل مختلف مردم، ایفای نقش می کردند.
حجت الاسلام والمسلمین دیرباز ایجاد اختلاف میان مراجع تقلید و تأثیرگذاری بر فرزندان آنها را هدف نفوذ در بیوت دانست و بر لزوم هوشیاری در این زمینه تأکید کرد.