امام جمعه آبادان:
نامگذاری سال 90 انتخابی دقیق و منطبق با نیاز جامعه امروز است
خبرگزاری رسا ـ امام جمعه آبادان، نامگذاری سال 90 با عنوان جهاد اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری را انتخابی دقیق، قابل تأمل و منطبق با نیاز جامعه امروز دانست.
حجت الاسلام عبدالله محمدی اصفهانی، امام جمعه آبادان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با اشاره اهداف رهبر معظم انقلاب نسبت به نام گذاری سال 1390 به عنوان جهاد اقتصادی، اظهار داشت: ایجاد زمینه ای مساعد برای پیشرفت اقتصاد جهان اسلام در سطح جهان، پاسخ گویی به توطئه های دشمنان و همچنین خنثی سازی دسیسه های آنان، برخی از اهداف مقام معظم رهبری نسبت به نام گذاری سال 90 با عنوان جهاد اقتصادی است.
نام گذاری سال 90 به عنوان جهاد اقتصادی تهدیدهای بیگانگان را به فرصتی رویشدار تبدیل کرد
وی تصریح کرد: نامگذاری سال 90 به عنوان سال جهاد اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری، انتخابی دقیق، قابل تأمل و منطبق با نیاز جامعه امروز است.
رییس شورای فرهنگ عمومی آبادان با بیان این که رهبر معظم انقلاب با نام گذاری این سال با عنوان جهاد اقتصادی تهدیدهای بیگانگان را به فرصتی مناسب و رویشدار تبدیل کرد، بیان داشت: مقام معظم رهبری به عنوان سکاندار فعالیت های جهان اسلام، همواره با رصدی دقیق و به موقع از مسایل روز دنیا اقدام و حرکت های دشمنان بررسی و تهدیدهای بیگانگان را به فرصتی مناسب برای جهان اسلام تبدیل کرد.
این فعال عرصه فرهنگی، رسالت مقام معظم رهبری را رسالت انبیاء دانست و تصریح کرد: وظیفه و رسالت انبیاء ایجاد قسط است که قسط نیز به معنای زدودن استکبار و استضعاف اقتصادی است.
حجت الاسلام اصفهانی، در ادامه سخنان خود به معنا و مفهوم استکبار و استضعاف اقتصادی اشاره کرد و گفت: استضعاف فقری اقتصادی است که از سوی بیگانگان بر جوامع تحمیل می شود و استکبار اقتصادی نیز تکاثر سرمایه بدست آمده از استضعاف اقتصادی است که جهانیان امروزه آن را در کاپیتالیزم غربی مشاهده می کنند.
امام جمعه آبادان، با اشاره به آیه 29 سوره مبارکه فتح، مبنی بر این که «مُّحَمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ ..... وَمَثَلُهُمْ فِی الْإِنجِیلِ کَزَرْعٍ أَخْرَجَ شَطْأَهُ فَآزَرَهُ فَاسْتَغْلَظَ فَاسْتَوَى عَلَى سُوقِهِ ......»، اذعان داشت: خداوند تبارک و تعالی در این آیه بیان می کند که از مشخصه های امت اسلامی این است که استقلال اقتصادی داشته باشند؛ از این رو آحاد و اقشار جامعه وظیفه دارند فعالیت های اقتصادی خود را گسترش دهند و بر آنها تأکید کنند.
جهاد اقتصادی در واقع جنگی اقتصادی با مستکبران است
وی با اشاره به معنای جهاد اقتصادی، بیان داشت: جهاد اقتصادی به معنای مقابله با جنگ سخت اقتصادی که استکبار جهانی بر علیه مسلمانان رقم زده و همچنین به معنای بهره وری و بهرمندی مسؤولان نظام اسلامی از همه ظرفیت ها و ذخایر موجود در ایران است.
رییس شورای فرهنگ عمومی آبادان، به نقش طلاب و روحانیان در تبیین جهاد اقتصادی نسبت به مردم اشاره کرد و گفت: طلاب و روحانیان مدارس علمیه باید رسالت انبیاء را بر دوش گیرند و نقشی محوری در تهییج مردم برای گریز و خروج از فقر زمین گیر داشته باشند و انشاءلله تا چند سال آینده هیچ گونه نیاز اقتصادی به سایر کشورها نداشته باشیم.
وی با اشاره به عنوان هایی که مقام معظم رهبری برای سال های 87(سال نوآوری و شکوفایی)، 88(سال اصلاح الگوی مصرف)، 89(سال همت مضاعف و کار مضاعف) و سال 1390(سال جهاد اقتصادی) تعیین فرمودند، اظهار داشت: از بین بردن کمبود و کسری به جا مانده از سال های گذشته و دستیابی به اهداف بلند و سند چشمانداز برای پیشرفت و عدالت در ایران نیاز مند حرکتی جهاد گونه است و این نامگذاریها بیش به دلیل دستیابی به این دو هدف است.
حجت الاسلام اصفهانی، اذعان داشت: کار و همت مضاعف و در ادامه آن، جهاد اقتصادی نیازمند برنامه ای کامل و اقدامی دقیق برآن اساس است که امیدواریم دستگاه های مختلف با حرکت جهادی در راستای برنامه پنجم توسعه کشور این خواست رهبری را محقق کنند.
وی به وظایف مسؤولان و آحاد جامعه در این سال اشاره کرد و گفت: مسؤولان وظیفه دارند با فراهم کردن بسترهای لازم برای پیشرفت مردم در زمینه های اقتصادی، ایران را به کشوری برتر در جهان تبدیل کنند./9465/ت302/ص
ارسال نظرات