۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۶
کد خبر: ۱۰۲۸۸۳
دبیر کارگروه جریان شناسی فرهنگی معاصر:

خصوصی سازی در سال جهاد اقتصادی جدی گرفته شود

خبرگزاری رسا ـ دبیر کارگروه جریان شناسی فرهنگی معاصر موسسه آموزشی امام خمینی(ره) بیان داشت: خصوصی سازی از نظر دانش سیاسی فرایندی است که نیاز به مبانی و سازو کارهای مشخص دارد.
سال جهاد اقتصادي


حجت الاسلام مجتبی کاظمی، دبیر کارگروه جریان شناسی فرهنگی معاصر موسسه آموزشی امام خمینی(ره) در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: یکی از دلایلی که سال نود از سوی مقام معظم رهبری به جهاد اقتصادی نامیده شده، وجود تحریم های اقتصادی از سوی کشورهای غربی است.

وی ادامه داد: کشورهای غربی در راستای جلوگیری از بالندگی کشور ایران همواره تهدیدهای گوناگونی مطرح کرده‌اند که یکی از این تهدیدها انحصارگری در واردات و صادرات در قالب تحریم اقتصادی است، جهاد اقتصادی می تواند راهکارهای برون رفت از این مشکل را محقق سازد.

این محقق حوزه علمیه قم بیان داشت: از دلایل دیگری که نامگذاری سال نود به جهاد اقتصادی را روشن می سازد، حرکت به سمت خصوصی سازی در کشور است.

وی ادامه داد: یکی از نقیصه های جدی در کشور ما ساختار دولتی است، بعد از این همه سال از انقلاب هنوز خصوصی سازی به شکل مناسب اتفاق نیفتاده است.

حجت الاسلام کاظمی بیان داشت: خصوصی سازی از نظر دانش سیاسی فرایندی است که نیاز به مبانی و ساز و کارهای مشخص دارد.

وی بیان داشت: در فضای غرب خصوصی‌سازی از این منظر موثر و موفق است که نگاه سود محوری بر آن حاکم و  در این نوع تفکر مهمترین و راهگشاترین سیستم است.

این محقق علوم سیاسی ادامه داد: در کشور ما بر اساس آموزه های دینی، دنیا به خودی خود ارزشی ندارد و گویا شاهد نوعی تعارض هستیم اما خصوصی سازی با نظام ارزشی غرب همخوان است.

وی با تاکید بر اینکه در نگاه دینی صرف سود چندان جایگاهی ندارد، گفت: سود باید در یک نسبت فرهنگی دیده شود.

این محقق علوم اسلامی بیان داشت: تاسیس شرکت هایی که سود محور است اما در مسیر فرهنگی گام بر می دارد یکی از این راهکارها است.

وی با اشاره به تاسیس شرکت اسلامیه بعد از قیام تنباکو در ایران اظهار داشت: این شرکت یکی از نقاط قوت‌های سرمایه‌گذاری با هدف فرهنگی و دینی است. /909/ت302/ع

ارسال نظرات