۱۸ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۳
کد خبر: ۱۱۰۴۴۶
امام جمعه شبستر:

یکتاپرستی و پاکدامنی معیار سنجش شخصیت حضرت خدیجه است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه شبستر گفت: جامعه ما از روی غفلت معیار سنجش شخصیت حضرت خدیجه(س) را ثروت ایشان می داند، در حالی که معیار اصلی سنجش شخصیت این بانوی بزرگ، یکتاپرستی، عفت، پاکدامنی و ایثارگری است.
حجت الاسلام محمدزاده، امام جمعه شبستر
حجت الاسلام سیفعلی محمدزاده، امام جمعه شبستر، در گفت‌‌و‌‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز که به مناسبت فرا رسیدن سالروز وفات حضرت خدیجه(س) صورت گرفت، اظهار داشت: دهم ماه مبارک رمضان وفات اول بانوی اسلام، آن خاطره آفرین اسلام است، بانویی که‌ تا زمان رحلتش تاریخ اسلام را به خاطراتی افتخار آفرین زینت بخشید و بشریت را به انسان‌سازی اسلام فراخواند.

وی ادامه داد: متأسفانه هر گاه سخن از شخصیت حضرت خدیجه(س) به میان می آید، تنها مساعدت مالی آن بانوی مکرم اسلام نسبت به پیامبر اکرم(ص) در جهت ترویج مبانی اسلام بیان می شود.

امام جمعه شبستر ادامه داد: جامعه ما از روی غفلت معیار سنجش شخصیت حضرت خدیجه(س) را ثروت ایشان می داند، در حالی که معیار اصلی سنجش شخصیت این بانوی بزرگ، یکتاپرستی، عفت، پاکدامنی و ایثارگری است.

وی با تاکید بر تبیین و تشریح دیگر ابعاد شخصیتی حضرت خدیجه(س) خاطر نشان کرد: مطالعه تاریخ زندگى آن حضرت نشان مى‏دهد که او هم در دوران جاهلیت و هم بعد از بعثت‏ حضرت رسول اکرم(ص) داراى فضائل اخلاقى و کمالات معنوى بوده است.

حجت الاسلام محمدزاده با بیان اینکه حضرت خدیجه(س) در اوج دارایی از مال دنیوی، الگوی زنان عرب بوده است، گفت: سخاوت، کرامت، ایثار، عفت و پاکدامنى، دوراندیشى و درایت، عطوفت و صبر از جمله فضیلت ‏هاى اخلاقی آن بانوی مکرم اسلام است که متاسفانه کمتر بدان پرداخته می شود.

امام جمعه شبستر با تشریح کمالات علمى حضرت خدیجه(س) افزود: روایات و مستندات تاریخی نشان می‌دهد که آن حضرت از کتاب‏هاى آسمانى آگاه و از نظر عقل و درایت بر همه زنان حتى بسیارى از مردان آن دوران برترى داشت.

وی با بیان این‌که حضرت خدیجه در راه گسترش معارف اسلام ناب محمدی از جان و مال خود گذشت، اظهار داشت: جهاد در راه عقیده و آزادی نیازمند وارستگی روح از گناه است، تا فرد خودساخته نباشد، نمی‌تواند برای اصلاح جامعه به جهاد بپردازد، حضرت خدیجه‌(س) مظهر جهاد در راه عقیده بود.

حجت الاسلام محمدزاده تصریح کرد: مقام حضرت خدیجه‌(س) نزد پیامبر اکرم(ص) به حدى بود که در مدت 25 سال زندگى مشترک با این بانوى با عظمت، آن حضرت به خاطر تکریم وى با هیچ زنى ازدواج نکرد و بهترین دوران جوانى خویش را به وى بخشید.

وی در پایان با اشاره به جایگاه ارزنده و قابل احترام حضرت خدیجه(س) نزد پیامبر اکرم(ص) اظهار داشت: رسول مهربانی و محبت تشریفات ورود حضرت خدیجه کبری به صحرای محشر را چنین توصیف می نماید که هفتاد هزار فرشته در حالی که پرچم هایی منقش و مزین با جمله «الله اکبر» را در دست دارند به استقبال او می شتابند./935/ت302/س
ارسال نظرات