۲۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۸
کد خبر: ۱۱۰۶۷۸
مسؤول چاپ انتشارات مرکز پژوهش‌های اسلامی صدا وسیما:

کتاب پیامبر اعظم بیشترین تجدید چاپ را داشته است

خبرگزاری رسا ـ مسؤول چاپ مدیریت چاپ و انتشارات مرکز پژوهش های اسلامی صداوسیما گفت: بیشترین تیراژ چاپ کتاب در مدیریت چاپ و نشر مرکز پژوهش های صدا و سیما " کتاب پیامبر اعظم " است که چندین بار چاپ مجدد شده است.
پيامبر اعظم
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش های اسلامی صداو سیمای استان قم، بنی زهرا مسؤول چاپ انتشارات مرکز پژوهش های اسلامی صداو سیما گفت: مرکز پژوهشهاى اسلامى صدا و سیما در پاییز سال 1373 شمسى، با الهام گیرى از فرمایشات مقام معظم رهبرى تاسیس گردید.ایجاد این مرکز در راستاى انجام پژوهشهاى بنیادین‏اسلامى وبه ‏منظور اعتلاى برنامه‏هاى این رسانه و سامان بخشى به امر تحقیق در صدا وسیما بوده است.

وی در ادامه افزود: یکی از بخشهای فعال این مرکز، چاپ و نشر مرکز پژوهش های اسلامی صدا وسیما است که فصلنامه بازتاب اندیشه، قاصدک، گنجینه و گلبرگ جوان توسط این بخش چاپ و توزیع می گردد.

بنی زهرا مدیریت چاپ و نشر را به منظور آماده‌سازی چاپ و نشر کتاب‌ها، نشریات و محصولات مکتوب مرکز و همچنین نظارت بر همه مراحل تولید، نشر و بازخوردگیری از استفاده‌کنندگان محصولات بیان کرد و در خصوص مراحل کاری و گردش کار انتشار یک اثر افزود: اثر مورد نظر در صورت لزوم حروف چینی می شودو در مرحله بعد نمونه خوانی اثر صورت می پذیرد.

وی گفت: ویرایش، حروف چینی، نمونه خوانی مجدد و تایید سرویراستار از مراحل دیگر انتشار یک اثر می باشد.

مسؤول چاپ انتشارات مرکز پژوهش های اسلامی صداو سیما در ادامه بیان کرد: بعد از مراحل ذکر شده، اثر مورد بازبینی و حروف چینی قرار می گیرد و توسط 2 نفر نمونه خوانی و توسط یک نفر بازخوانی می گردد.

قابل ذکر است مجوز چاپ وزارت ارشاد بعد از مراحل اصلاح و صفحه آرایی، تایید پژوهش، کنترل نهایی، چاپ کالک، کنترل کالک و ارسال به لیتوگرافی دریافت می گردد.

بنی زهرا در خصوص چاپ آثار مرکز پژوهش ها افزود: مطالب و آثاری برای چاپ از بخش پژوهش به مرکز چاپ و نشر ارسال می شود و این مرکز حدودا 500 ماهنامه، 60 ویژه نامه چاپ کرده است و بیشترین تیراژ چاپ کتاب در مدیریت چاپ و نشر مرکز پژوهش های صدا و سیما " کتاب پیامبر اعظم " می باشد که چندین بار چاپ مجدد شده است.

مسؤول چاپ انتشارات مرکز پژوهش های اسلامی صدا و سیمای استان قم تصریح کرد: بعد از چاپ اثر، توزیع و نظر سنجی توسط مدیریت اطلاع رسانی مرکز پژوهش های اسلامی صدا و سیما آغاز می گردد و نظر سنجی آثار به دوصورت مکتوب و تلفنی انجام می شود.

وی در خصوص کتب چاپ شده به سال جهاد اقتصادی و چاپ 7 کتاب اشاره کرد و گفت: بروشور کتابها به مراکز استانها ارسال شده است و همچنین کتاب شناسی دین و رسانه و کتاب 7 جلدی غرب از رویا تا واقعیت چاپ و در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.

بنی زهرا در خصوص اطلاع از آثار چاپ شده و هر گونه نظرات ، پیشنهادات شماره 2915510-0251 و یا از طریق وب سایت www.irc.ir را اعلام کرد که مخاطبان از این طریق می توانند با مدیریت چاپ و نشر ارتباط برقرار نمایند. /901/د102/ص
برچسب ها: . . .
ارسال نظرات