۰۶ آذر ۱۳۹۰ - ۱۴:۵۳
کد خبر: ۱۱۷۷۳۳
آیت الله حیدری:

مداحان اهل بیت از پرداختن‌ به مطالب غیرواقعی دوری کنند

خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در همایش علمی کاربردی ولایت و آسیب شناسی فرهنگ عزاداری آبادان اظهار داشت: مبادا مداحان و مرثیه سرایان مطالبی غیر واقعی و کذب را در مدح اهل بیت بیان کنند.
آيت الله حيدري
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیت الله محسن حیدری نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری شب گذشته در همایش علمی کاربردی ولایت و آسیب شناسی فرهنگ عزاداری آبادان، اظهار داشت: ولایت فقیه اساس و رکن اصلی اسلام ناب محمدی است.

استاد سطح عالی حوزه علمیه خوزستان با اشاره به اهمیت برگزاری هرچه باشکوه تر مراسم معنوی در طول ایام دهه محرم و مناسبت های ویژه،بیان داشت: باید با زدودن آفات و پالایش و پیراستگی نقل قول ها از سنت های خرافی و بدعت های وارده در این گونه مجالس جلوگیری کنیم.

امام جمعه موقت اهواز در ادامه سخنانش بیان داشت: مبادا مداحان و مرثیه سرایان مطالبی غیر واقعی و کذب را در مدح اهل بیت و جدایی دین از سیاست بیان کنند؛ چرا که این کار سبب  منحرف شدن  این مجالس از اهداف اصلی قیام حسینی می شود و اما متأسفانه در سال‌های اخیر گاهی ما شاهد این گونه بدعت ها در آیین‌های عزاداری سرور و سالار شهیدان بودیم.

آیت الله حیدری یکی از مهمترین راهکارها نظارت بر نوحه خوانی مداحان را برگزاری دوره آموزشی دانست و اذعان داشت: همکاری تشکل‌های دینی و شورای هیأت های مذهبی در این زمینه مهم بوده اما مهم‌تر از این مسأله نظارت بر نوحه خوانی مداحان و برگزاری دوره آموزشی ویژه وعاظ و مداحان است.

گفتنی است در این همایش که از سوی سازمان تبلیغات اسلامی آبادان و حوزه علمیه امام صادق (ع) برگزار شد ائمه جماعات مساجد و خطبای آبادان حضور داشتند./9465/پ203/س
ارسال نظرات