۲۲ آذر ۱۳۹۰ - ۰۰:۵۹
کد خبر: ۱۱۸۶۶۸
عضو مجمع روحانیان مجلس:

آمریکا راهی جز قبول واقعیت قدرتمندی ایران ندارد

خبرگزاری رسا ـ عضو مجمع روحانیان مجلس شورای اسلامی گفت: آمریکا باید بداند که عصر حاضر، عصر ظهور نظامی مقتدر با قدرتی بر مبنای ارزشهای توحیدی و توانمندی های مدرن نظامی است و غرب و آمریکا راهی جز قبول این واقعیت ندارند.
حجت الاسلام ميرخليلي
حجت الاسلام سید علی میرخلیلی نماینده میناب، جاسک و رودان در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا اظهار داشت: امروز توانمندی نظامی و پیشرفت های دفاعی جمهوری اسلامی ایران به اندازه ای است که دشمنان انقلاب تصور مقابله مستقیم با نظام جمهوری اسلامی ایران را از ذهن خود دور می بینند.

وی افزود: در اختیار قرار گرفتن هواپیمای جاسوسی فوق پیشرفته بدون سرنشین آمریکا توسط نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، اقدام موثر و حیرت آوری برای غرب و پاسخ دندان شکنی به تهدیدات آمریکا در هفته های اخیر علیه ایران بود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی زمان ترس و حیرت نظام سلطه و قدرتهای استکباری از اقتدار جمهوری اسلامی ایران فرا رسیده است، تاکید کرد: آمریکا و سایر کشورهای حامی صهیونیسم بر این باور بودند که با تهدید و تحریم های یک جانبه خواهند توانست در مقابله با نفوذ جمهوری اسلامی ایران اقدام موثری داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: آمریکا و دیگر کشورهای غربی خوب می دانند توانمندی جمهوری اسلامی ایران در مقابله با متعرضین به حریم کشور ایران بیش از آن چه که اکنون دیده است، می باشد و به طور قطع تضمین موفقیتی برای متجاوزین به حریم ایران وجود ندارد، از این رو باید همواره از توانایی ایران در واهمه باشند.

عضو مجمع روحانیان مجلس شورای اسلامی گفت: امروز ایران اسلامی با پشت سر گذاشتن هشت سال دفاع غرور آفرین مقدس و توشه عظیم تجربه مقابله غیر مستقیم با بیش از 40 کشور جهان به عنوان حامیان دولت بعثی عراق در جنگ تحمیلی و توانمند سازی و پیشرفت نظامی طی دو دهه پس از دفاع مقدس در جایگاهی قرار گرفته است که می تواند هرگونه تهدید خارجی را پاسخی دندان شکن بدهد.

وی ابراز داشت: آمریکا باید بداند که عصر حاضر عصر ظهور نظامی مقتدر با قدرتی بر مبنای ارزشهای توحیدی و توانمندی های مدرن نظامی است و غرب و آمریکا راهی جز قبول این واقعیت ندارند. /955/ت302/ج
ارسال نظرات