۲۸ دی ۱۳۹۰ - ۰۰:۵۲
کد خبر: ۱۲۱۳۳۸
عضو هیأت امنای موسسه روایت سیره شهدا:

شهید نواب صفوی الگوی تمام عیار ایمان و شجاعت است

خبرگزاری رسا ـ عضو هیأت امنای موسسه روایت سیره شهدا، شهید نواب صفوی را الگویی تمام عیار در عرصه ایمان و شجاعت خواند.
حجت‌الاسلام حسين جوشقانيان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام حسین جوشقانی، عضو هیأت امنای موسسه روایت سیره شهدا، در یادواره شهید سید مجتبی نواب صفوی و همرزمانش که عصر روز گذشته در وادی السلام قم و در کنار مرقد مطهر آن مجاهد شهید برگزار شد با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم(ص) مجاهدان و عالمان را نزدیکترین افراد به ساحت نبوت توصیف کرد.

مسؤول سابق موسسه روایت سیره شهدا، شهید نواب صفوی را مصداق بارز حدیث پیامبر(ص) برشمرد و ابراز کرد: این مجاهد بزرگ در راه خدا و اعتلای کلام الهی برای اردوگاه حق و جبهه توحید، علیه نظام کفر و طاغوت قیام کرد و با اهدای جان خود خدمت بزرگی به اسلام کرد.

حجت الاسلام جوشقانی با اشاره به آیه ای از قرآن مبنی بر اینکه، کسانی که در مدار ولایت قرار می گیرند خوف و اندوه در آنها راه ندارد، خاطرنشان کرد: این شهید مجاهد به خاطر ولایت خدا و عدم وابستگی به دنیا با شجاعت در مقابل طاغوت ایستادگی کرد.

وی رشادت و شجاعت شهید نواب صفوی را با شهیدان تاریخ اسلام مانند ابوذر و میثم تمار مقایسه کرد و افزود: تمامی این شهیدان در عرصه ولایت گام بر می داشتند و در برابر طاغوت ها ایستادند و ذره ای از مسیر ولایت منحرف نشدند.

حجت الاسلام جوشقانی، شجاعت و ایمان بالای شهید نواب صفوی را مثال زدنی توصیف کرد و به برخورد وی با رییس زندان(جلیلوند) اشاره کرد و گفت: شهید نواب رییس زندان را نوکر جنایتکاران خواند و او را به عذاب خداوند در دنیا و آخرت نوید داد.

وی در ادامه حالات شهید نواب صفوی در آخرین لحظات زندگی را یاد آور شد و اظهار کرد: این مجاهد شهید با خواندن آیات قرآن و اذان به استقبال شهادت می‌رفت و ایمان و شجاعت بالای خود را شاخصه مردان الهی است نمایان می کرد.

مسؤول سابق موسسه روایت سیره شهدا، شهید نواب صفوی را الگویی تمام عیار در عرصه ایمان و شجاعت خواند و ابراز کرد: مقام معظم رهبری فرمودند؛ نخستین کسی که در دوران جوانی از او الگو گرفتم، شهید نواب صفوی بود.

وی ادبیات شهید نواب صفوی را همانند ادبیات امام خمینی(ره) عنوان کرد و گفت: همانطور که امام راحل نسبت به ظلم و استبداد ابر قدرت های شرق و غرب بی تفاوت نبودند و در برابر آنها، با شجاعت برخورد می کردند، شهید نواب صفوی نیز در برابر ظلم و استبداد ایستادگی کرد و در این راه، هراسی به دل راه نداد.

وی با بیان اینکه برخی حرکت انقلابی شهید نواب صفوی را خشونت و تندروی عنوان می کنند، تصریح کرد: بر اساس قرآن و سنت پیامبر(ص) باید با کسانی که در صدد از هم پاشیدن جبهه حق هستند مقابله کرد.

مسؤول سابق موسسه روایت سیره شهدا، با اشاره به اینکه حرکت فداییان اسلام برگرفته از آموزه های دینی بود، خاطرنشان کرد: پیامبر(ص) دستور اعدام سه نفر از منافقان را که به جنگ روانی و تضعیف روحیه مسلمانان مبادرت می کردند صادر کرد./927/پ202/ص
برچسب ها: . . .
ارسال نظرات
captcha