همایش نظریه بیداری اسلامی ۲۴ اردیبهشت برگزار میشود

به گزارش خبرگزاری رسا، همایش «نظریه بیداری اسلامی در اندیشه سیاسی حضرت امام خمینی (ره) و حضرت آیتالله خامنهای» 24 اردیبهشت ماه سال جاری با حضور اندیشمندان و صاحبنظران حوزوی و دانشگاهی برگزار خواهد شد.
این همایش که قرار بود بهمن ماه سال گذشته برگزار شود، به دلیل استقبال از فراخوان این همایش در سطح کشور و حجم زیاد مقالههایی که از مجامع مختلف علمی به دبیرخانه این همایش رسید، به اردیبهشت ماه موکول شد.
بر اساس این گزارش، تعداد ۳۰ مقاله به عنوان مجموعه مقالات برگزیده در این همایش ارائه خواهد شد و چکیده ۲۰۰ مقاله که بیشتر آنها دربردارنده خلاصهای از نظریات نویسندگان آن است ارائه خواهد شد.
مجموعهای از مقالات متعدد نیز با موضوع «نظرات آزاد» در اطراف موضوع همایش به صورت تکشماره منتشر خواهد شد.
همچنین، ترجمه نظرات رهبرمعظم انقلاب در خصوص بیداری اسلامی به سه زبان عربی، انگلیسی و فرانسوی است از دیگر فعالیتهای صورت گرفته برای این همایش است.
بیشتر مباحث مطرح شده در این همایش حول موضوع فلسفه بیداری اسلامی است. همچنین موضوعاتی از جمله تاریخ تحولات بیداری اسلامی و نقش انقلاب اسلامی ایران خصوصاً نقش حضرت امام خمینی رحمهالله در تحولات و نهضتهایی که در کشورهای اسلامی در حال شکل گرفتن است، در این همایش مورد بررسی قرار گرفته است.
فعالیتهای جنبی همچون نمایشگاه عکس و عرضه هشت اثر فاخر علمی در حاشیه این همایش صورت خواهد گرفت./916/د102/ع