۰۵ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۰۵
کد خبر: ۱۳۳۷۹۰
امام جمعه کجور نوشهر:

ماه رمضان نماد توحید و یکتاپرستی مسلمانان است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه کجور، ماه مبارک رمضان را نماد توحید و یکتاپرستی مسلمانان دانست و تصریح کرد: باید از ظرفیت های معنوی و اخلاقی این ماه در جهت تقویت وحدت و همدلی میان امت اسلام بیشتر بهره گرفت.
ماه رمضان


 حجت الاسلام یزدان جهان دار، امام جمعه کجور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در غرب مازندران، با اشاره به این که بهترین وسایل پذیرایی از میهمان، در ماه رمضان فراهم است، بیان کرد: در این ماه تنفس انسان تسبیح و ذکر خدا می شود، خواب روزه دار عبادت است، دعا مستجاب و اعمال مقبول درگاه خداوند متعال قرار خواهد گرفت.


وی نزول قرآن و وجود شب های قدر در این ماه را دیگر نشانه های برتری ماه رمضان دانست و بیان داشت: همانطور که خداوند مؤمنان را به این ضیافت الهی دعوت کرده، بنده نیز باید با بهترین لبیک عملی، روزه دار واقعی باشد و شرط میهمانی را به نحو احسن به جا آورد.


حجت الاسلام جهان دار با بیان این که بهره ما از روزه تنها نباید تشنگی و گرسنگی باشد، ادامه داد: باید برای رسیدن به تقوای الهی که بهترین نتیجه و ثمره روزه داری واقعی است تلاش کنیم.


وی در ادامه سخنان خود به سخنی از امام سجاد(ع) در خصوص فضیلت ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: آن امام همام ماه مبارک رمضان را عید اولیای الهی نامیدند و فرمودند در این ماه دم و بازدم روزه دار عبادت می شود.


امام جمعه کجور تصریح کرد: واژه صیام به صورت مستقیم هشت  بار در قرآن بیان شده که این امر بیانگر اهمیت و ارزش جایگاه روزه در پیشگاه خدای متعال است.


وی با تأکید براین که باید در این ماه مبارک خود را در معرض نسیم خوش الهی قرار داده و از لحظه لحظه هایش به نحو شایسته ای بهره گیریم، ادامه داد: باید از انوار الهی این ماه پر برکت درون خود را صیقل داده و از گناه و ناپاکی پاک کنیم.

 

حجت الاسلام جهان دار در ادامه سخنان خود گفت: فضای معنویت، عبادت، تلاوت قرآن، حس همگرایی، حس همکاری و کمک به محرومین و فقرا و در مجموع توجه به خدا و کلام الهی و نیز شکوفایی عواطف انسانی و احساس نوع دوستی در سراسر ماه مبارک رمضان آشکار و زمینه خودسازی و بازگشت به معنویت برای انسان فراهم است.

 

امام جمعه کجور نوشهر با بیان این که خداوند در ماه مبارک رمضان فرصت بازگشت به معنویت را به همگان می دهد، خاطرنشان کرد: اگر انسان اندک توجهی به اعمال و رفتار گذشته خود کند و آن چه انجام داده، با دید انتقادی به آن بنگرد، به آسانی می­تواند تغییری در فکر و عمل خویش ایجاد و سابقه خود را جبران کند.

 

وی با بیان این که خداوند در ماه مبارک رمضان ابزار و اسباب خودسازی و تهذیب نفس را فراهم کرده است، بیان داشت: انسان باید با شناخت خود و آگاهی از ارزش، شرافت و مقام انسانی خویشتن در مسیر تهذیب نفس خود گام بردارد.

 

حجت الاسلام جهان دار ماه رمضان را بهار قرآن، ایمان و اسلام دانست و با بیان این که بسیاری از فتوح بزرگ اسلام نیز در این ماه با عظمت صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: جنگ بدر به عنوان یکی از فتح های اسلام در ماه مبارک رمضان بوده است.

 

امام جمعه کجور ماه مبارم رمضان را نماد توحید و یکتاپرستی مسلمانان دانست و تصریح کرد: باید از ظرفیت های معنوی و اخلاقی این ماه در جهت تقویت وحدت و همدلی میان امت اسلام بیشتر بهره گرفت./950/ت302/ب

ارسال نظرات