مدیر گروه مدرسه عالی حکمت و دین پژوهی خبر داد:
امکان تحصیل غیر حضوری در دانشگاه مجازی المصطفی
خبرگزاری رسا ـ مدیر گروه مدرسه عالی حکمت و دین پژوهی دانشگاه مجازی جامعةالمصطفی را از دیگر اقدامات این مجموعه برای فرصت تحصیل دانشجویان خارج از کشور دانست و گفت: دانشجویانی که امکان مسافرت به ایران را ندارند میتوانند به صورت غیر حضوری با معارف اسلامی آشنا شوند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام رضانیا مدیر گروه مدرسه عالی حکمت و دین پژوهی وابسته به جامعةالمصطفی العالمیه، ظهر امروز در دیدار با عبدالله سعید رییس مرکز مطالعات اسلامی دانشگاه ملبورن که در مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد، گفت: در مدرسه عالی حکمت اسلامی سه گوره فلسفه اسلامی، کلام و عرفان تدریس میشود.
مدیر گروه مدرسه عالی حکمت و دین پژوهی ادامه داد: دانشجویان این سه گروه در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا مشغول تحصیل هستند و کلت این سه گروه آشنایی با عقلانیت و شهود اسلامی است.
حجتالاسلام رضا نیا با بیان اینکه دانشجویان رشته کلام با عقاید اسلامی از طریق عقل و نقل آشنا میشوند، ابراز داشت: دانشجویان در فلسفه اسلامی باهستی عالم، خدا و انسان و در عرفان نیز با هستی از طریق مکاشفه و شهود آشنا میشوند.
وی با اشاره به اینکه ممکن است ادیان دیگر تعالیم اسلام را قبول نداشته باشند، گفت: در فلسفه و حکمت اسلامی چون از زبان همه فهم عقل سخن گفته میشود و همه ادیان با این زبان آشنایی دارند برای اثبات مدعای خود از آن استفاده میکنیم.
حجتالاسلام رضانیا به تحقیقات ارائه شده از سوی طلاب و دانشجویان مدرسه عالی حکمت و دین پژوهی اشاره کرد و ابراز داشت: در این مرکز پژوهشهای پر محتوا و با کیفتی ارائه میشود که نسخههای آن در کتابخانه مرکز موجود است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: تعداد دانشجویان در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد ودکترا دویست و بیست و سه نفر و فارغ التحصیلان سه گروه فلسفه اسلامی، کلام و عرفان سیصد و شانزده نفر هستند.
مدیر گروه مدرسه عالی حکمت و دین پژوهی با بیان اینکه از هفتاد ملیت جهان در جامعة المصطفی مشغول تحصیل علوم دینی هستند، گفت: جامعةالمصطفی به امر مقام معظم رهبری چند سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران تأسیس شد و و هدف آن آشنایی ملیتهای مختلف با معارف اسلامی و علوم دینی است.
وی با اشاره به اینکه مرکز تشیع در جهان است علوم دینی و معارف اهل بیت(ع) در این مجموعه تدریس میشود، افزود: جامعةالمصطفی به طلاب اهل سنت نیز توجه دارد و آنها نیز در مدرسهای در گرگان مشغول تحصیل علوم دینی هستند.
حجتالاسلام رضانیا با بیان اینکه جامعةالمصطفی فرصت تحصیل کوتاه مدت را برای دانشجویان فراهم کرده است گفت: برخی از علاقه مندان به دین اسلام که میخواهند به طو کوتاه مدت و به صورت اجمالی با دین اسلام و معارف آن آشنا شوند میتوانند به این مدارس مراجعه کرده و تحصیل کنند.
مدیر گروه مدرسه عالی حکمت و دین پژوهی خاطرنشان کرد: بسیاری از فارغ التحصیلان جامعةالمصطفی که به کشور خود باز میگردند دردانشگاهها و حوزههای علمیه به تدریس مشغول میشوند.
وی دانشگاه مجازی جامعةالمصطفی را از دیگر اقدامات این مجموعه برای فرصت تحصیل دانشجویان خارج از کشور دانست و اظهار کرد: دانشجویانی که امکان مسافرت به ایران را ندارند میتوانند به صورت غیر حضوری با معارف اسلامی آشنا شوند.
حجتالاسلام رضانیا خاطرنشان کرد: بسیاری از دروس علوم دینی به صورت نرم افزار و اینترنتی و به زبانهای مختلف قابل دسترسی برای علاقه مندان معارف دینی و علوم اسلامی خارج از کشور است.
مدیر گروه مدرسه عالی حکمت و دین پژوهی در پایان خواستار تعاملات بیشتر علمی میان دانشگاه ملبورن و جامعةالمصطفی العالمیه شد و گفت: امیدواریم در این مرکز شاهد حضور دانشجویان استرالیایی باشیم.
رییس مرکز مطالعات اسلامی دانشگاه ملبورن نیز در این دیدار تعامل بیشتر اساتید ایران و استرالیا در زمینههای مختلف علمی را خواستار شد و ابراز کرد: همکاریهای دو جانبه سبب میشود روابط فرهنگی و علمی دو کشور بیشتر شود.
سعید در پایان اظهار داشت: در دانشگاه ملبورن برنامه مطالعات اسلامی و تدریس آن رایج است و اساتید در زمنیه عرفان و فلسفه اسلامی فعالیت میکنند./927/پ202/ن
ارسال نظرات