۲۴ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۷
کد خبر: ۱۶۰۲۱۴
امام جمعه یزد:

صاحب عروه در بحران‌های سیاسی هیچ‌گاه تعادل خود را از دست نداد

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه یزد گفت: صاحب عروه در بحران مشروطیت هیچ‌گونه تعادل خود را از دست نمی‌دهد و بحران‌ها را با فهم و تدبیر حل می‌کند و بدون این‌که سستی به خود راه دهد، بر اساس حقیقت عمل می‌کند.
حجت الاسلام و المسلمين محمد رضا ناصري
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌‌الاسلام والمسلمین محمدرضا ناصری یزدی، امام جمعه و نماینده ولی فقیه در یزد، پنج‌شنبه صبح در کنگره بزرگداشت حضرت آیت‌الله سیدمحمد کاظم طباطبایی یزدی برگزار شد، گفت: معرفی افرادی که در حوزه‌های علمیه تأثیرگذار بوده‌اند و خدمات فراوانی به حوزه علمیه کرده‌اند بر سایر طلاب تأثیر بسیاری می‌گذارد.
وی افزود: مرحوم آقاشیخ علی صدوقی نیز در جریان کار در این کنگره بودند، اما متأسفانه ایشان نتوانستند این حرکت را ادامه دهند، دبیری این کنگره را سازمان تبلیغات و استانداری به عهده گرفت.
امام جمعه یزد با اشاره به این‌که دبیری علمی این کنگره به عهده آیت‌الله استادی بود که کارهای همانند بازچاپ کتب به صورت بسیار زیبا، تدوین مقالات و مجلات فراوان از برنامه‌های این دبیرخانه بود، خاطرنشان کرد: مرحوم سید محمدکاظم طباطبایی فقیه بزرگ و عالم سترگ، دقیق و موشکاف، جدی، با پشتکار بود.
وی ادامه داد: درایت‌ها، تقوا، زهد، حرکت‌ها بازدارنده درباره مسائل سیاسی آن زمان و مشروطه، برخورد با انگلیسی‌ها، برخورد با اجانب، برخورد با حاکمان وقت ایران، ارسال نامه‌های مختلف از ویژگی‌های سیدمحمد کاظم طباطبایی یزدی بود.
حجت‌الاسلام والمسلمین ناصری گفت: صاحب عروه دنیایی از درک فهم و سیاست و دقت در امور مردم داشته است و از ابعاد مختلف برخوردار بوده است، یکی از امتیازات این مرد بزرگ است.
وی با بیان این‌که تربیت شاگرد یکی از ویژگی‌های سیدکاظم طباطبایی است، ابراز داشت: ایشان ادبیات قوی دارد و با این ادبیات به حکمت‌گویی می‌پرداختند، صاحب عروه تبحری در روایات ائمه داشته است که این حکمت‌ها را در قالب کتاب درآورده است.
امام جمعه یزد بیان داشت: در بحران‌ها حفظ نفس، تعقل و نگهداری خود از خصوصیات صاحب عروه بود، برای مهار بحران‌ها ایشان از عقل و درایت ویژه‌ای استفاده کردند.
وی ادامه داد:‌ سید در بحران مشروطیت هیچ‌گونه تعادل خود را از دست نمی‌دهد و بحران‌ها را با فهم و تدبیر حل می‌کند و بدون این‌که سستی به خود راه دهد، بر اساس حقیقت عمل می‌کند.
حجت‌الاسلام والمسلمین ناصری خاطرنشان کرد: مراجع نیز از برگزاری این کنگره حمایت کردند، امیدواریم این کنگره در شناخت مرتبه علمی سیدکاظم طباطبایی مؤثر باید باشد./914/پ202/ج
ارسال نظرات