اسلام سیاه و سفید نمیشناسد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، آیت الله نورالله طبرسی، نماینده ولی فقیه در استان مازندران شنبه شب در سلسله برنامه درس هایی از نهج البلاغه سیمای تبرستان با بیان این که خداوند منان در قرآن می فرماید فلسفه روزه رسیدن به تقوا و خوسازی است که انسان خود را دریافته و پالایش کند، گفت: تقوا هدف بوده و وسیله نیست که انبیا آمدند تقوا را به عنوان هدف معرفی کردند و این طور نیست که تقوا وسیله باشد که از آن گذشتیم و احتیاج نداشتیم آن را رها کنیم.
وی با اشاره به این که بعثت انبیا، اولیا و نزول شریعت های الهی آسمانی برای این است که انسان صاحب تملک نفس شده و خودش را دریابد، بیان داشت: تعلیم مقدم بر تزکیه است و انسانی که می خواهد وارد خودسازی شده و به مرحله ای برسد که به خودش و امیال و هوس های خود تسلط پیدا کند باید راهش را بیاموزد.
امام جمعه ساری با تاکید بر این که انبیای الهی آمدند هم راه و هدف را نشان دادند که این راه به کجا می رود و پیامبران راهدان و راهرو بودند، خاطرنشان کرد: تقوا به معنی رفتن راه است و خیلی ها راه را می دانند اما نمی روند به مانند عالمی که می داند اما به علم خود عمل نمی کند.
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: این گونه نبود که انبیا مردم را میان راه بگذارند و تنها حرف بزنند که در واقع آنان راه خدا را نشان دادند.
نماینده ولی فقیه در مازندران با تاکید بر این که گرامی ترین انسان ها در نزد خدا آن فردی است که با خدا آشنایی داشته باشد، گفت: کمالی که مورد نظر انبیاء است و انسان را برتر از حیوانات می کند تقوا بوده که هر کس تقوایش بالاتر باشد در نزد خدا گرامی تر است.
وی با بیان این که در اسلام سیاه و سفید معنا ندارد و همه ما از آدم و حوا هستیم، بیان داشت: آن هایی که دم از تمدن زده و خود را همه کاره دنیا می دانند در یک مسأله جزیی دچار ضعف و مشکل هستند.
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: در حال حاضر سیاه پوست ها با سفیدها در آمریکا که دم از ترقی و پیشرفت می زند تفاوت دارند و تبعیض نژادی در مدعی آزادی حقوق انسان ها موج می زند که این نشان دهنده عدم برابری حقوق انسان ها در کشور مدعی آزادی و مدافع برابری حقوق انسان ها است.
آیت الله طبرسی با تاکید بر این که ملاک آن بوده که انسان فکر و اندیشه اش پاک بوده و آزارش به مورچه ای نرسد، بیان داشت: اسلام الگوی عملی را به ما معرفی کرد که اگر می خواهیم به سعادت برسیم باید به آنان تمسک کنیم./950/پ202/س