رییس جامعةالمصطفی:
عید فطر نماد همبستگی امت اسلام است
خبرگزاری رسا ـ رییس جامعةالمصطفی العالمیه با بیان اینکه عید فطر نماد همبستگی امت اسلام است، گفت: وظیفه علما و طلاب علوم دینی است که در سایه تمسک به قرآن کریم، پیامبر اسلام(ص) و مناسک مشترک دردهای امروز امت اسلامی را معالجه کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام والمسلمین علیرضا اعرافی، ظهر امروز در ابتدای جلسه تفسیر قرآن کریم حضرت آیت الله سبحانی در مدرسه حجتیه، از حضور ارزشمند و پر خیر و برکت این مرجع تقلید در محفل ماه مبارک رمضان مدرسه حجتیه و رهنمودهای وی در این مجالس از طرف اساتید، فضلا و طلاب، مسؤولان و مدیران و کارگزاران المصطفی تقدیر و تشکر کرد.
وی با بیان اینکه در پایان ماه مبارک رمضان بر ما به عنوان یک طلبه و پیرو مکتب پر افتخار اهل بیت(ع) خواندن دعای چهل و پنجم صحیفه سجادیه در وداع ماه مبارک فرض است، بر توجه به فرهنگ رمضان تأکید کرد و افزود: طلاب علوم دینی باید فرهنگ رمضان را درک کنند و از این فرهنگ برای همه سال بهره ببرند.
رییس جامعةالمصطفی با تبریک عید سعید فطر گفت: عید فطر از دیدگاه حوزه و جامعةالمصطفی نمادی از همبستگی امت اسلام است؛ امروز که نگاههای تفرقهآمیز و فریادهای تفرق امت از سوی اندکی نابخرد در دنیا منتشر میشود تمسک به قرآن کریم، پیامبر اسلام(ص) و مناسک مشترک امت اسلام اهمیت دارد.
حجتالاسلام والمسلمین اعرافی تصریح کرد: عید فطر خیمهای است که همه امت اسلامی را زیر پر خود جمع میکند و ما در سایه این مناسک مشترک و شعارها و نمادهای مشترک باید دردهای امروز امت اسلامی را معالجه کنیم.
وی با بیان اینکه المصطفی به عنوان یک نهاد حوزهای پیشرو و بینالمللی به وحدت صفوف امت معتقد است، گفت: علمای اسلام باید این پرچم وحدت را که امام برافراشت و انقلاب اسلامی به آن اعتقاد دارد را برافراشته کنند و مشکلات امروز با برافراشتن این پرچم وحدت قابل رفع است تا دشمنان به عقب رانده شوند.
رییس جامعةالمصطفی العالمیه وحدت و تمسک امت اسلامی را ضروری دانست و ادامه داد: حضور مراجع عالیقدر در عرصه هدایت و راهنمایی امت و در عرصههای تبلیغ و نشر معارف اسلام از نکات مهم دیگری است که باید همه حوزویان و امت اسلام قدر آن را بدانند، نیازمند حضور این عالمان وارسته در همه عرصههای هدایت امت هستیم.
حجتالاسلام والمسلمین اعرافی پاسخگویی به نیاز فکری و معرفتی جهان اسلام را وظیفه طلاب ایرانی و غیرایرانی المصطفی دانست و گفت: باید در محضر بزرگان درس بیاموزیم و آماده نشر معارف ناب اسلام وا ندیشههای مترقی مکتب اهل بیت(ع) در جهان شویم که این نیاز در همه عالم وجود دارد.
وی تأکید کرد: نیازی که امروز به انتشار معارف الهی و اندیشه و گفتمان اسلام ناب در عالم هست بیشتر از آن چیزی است که به آن میپردازیم، طلابی که از یکصد کشور جهان در این پایگاه علمی جمع شدهاند باید تلاش بیشتری کنند و با بهرهگیری از ماه رمضان آماده کسب فیض و علم و نشر این معارف در عالم شوند./920/پ202/ج
ارسال نظرات