۲۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۹
کد خبر: ۱۸۱۱۰۳

بزرگداشت علامه مجلسی در اصفهان برگزار می‌شود

خبرگزاری رسا ـ مسؤول کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد مجلسی از برگزاری مراسم بزرگداشت علامه مجلسی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مجلسی خبر داد.
علامه مجلسي

علیرضا اسلامی‌فر، مسؤول کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد مجلسی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، به برگزاری بزرگداشت علامه مجلسی در سالن اجتماعات این دانشگاه اشاره کرد و گفت: مراسم بزرگداشت علامه مجلسی با حضور حجت‌الاسلام محمدجواد محمدی، امام جمعه مبارکه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به این‌که این مراسم از ساعت 7:30 صبح تا 9:30 در سالن اجتماعات واحد مجلسی دانشگاه آزاد برگزار می‌شود، افزود: در ادامه این مراسم حجت‌الاسلام زارعی از اساتید حوزه و دانشگاه در این بزرگداشت به بازخوانی جنبه‌های مختلف شخصیت اخلاقی، رفتاری، فرهنگی و سیاسی علامه مجلسی می‌پردازد.

مسؤول کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد مجلسی بیان کرد: بازخوانی اندیشه‌های علامه ملامحمدباقر مجلسی(ره) بعد از گذشت 300 سال به دلیل ویژگی‌های بارز این عالم بزرگ همچنان طراوت و شادابی خود را دارد.

وی علامه مجلسی را دارای جنبه‌های مختلف شخصیتی همچون جنبه‌ فردی و سیاسی دانست و ابراز کرد: علامه مجلسی در دوره صفویه نه تنها به عنوان عالم مذهبی گران‌قدر مورد رجوع خاص و عام بوده است، بلکه ایشان به عنوان یک رجل سیاسی در آن دوره نیز مطرح بوده است.

اسلامی‌فر ابراز کرد: نقش سیاسی علامه مجلسی به قدری در حفظ و نگاه‌داری حکومت صفویه تأثیرگذار بود که پس از فوت این عالم وارسته حکومت صفویه رو به فروپاشی می‌رود، زیرا چنین شخصیتی که بتواند این حکومت را از تلاطم‌های روزگار حفظ کند، وجود نداشت.

وی ابراز کرد: از کارهای مهم علامه مجلسی در حکومت صفوی، منع شرابخواری در دربار، منع کبوتربازی در اصفهان و جلوگیری از جنگ شیعه و سنی در اصفهان محسوب می‌شود، که این امر در آن زمان تأثیرات بسیاری بر جای گذاشت.

مسؤول کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد مجلسی خاطرنشان کرد: علامه محمدباقر مجلسی در سال 1307 هجری قمری متولد شد و در سن 73 سالگی بدرود حیات گفت، ایشان به عنوان شیخ الاسلام در اصفهان، در دوره سلطنت شاه سلیمان و شاه سلطان حسین صفوی مورد تکریم همگان بود.

وی گفت: از کتاب‌های مهم علامه مجلسی می‌توان به بحار الانوار، حلیة‌المتقین، حق‌الیقین، جلاءالعیون اشاره کرد که این کتاب‌ها میراث گران‌بهایی برای اسلام و مکتب تشیع مورد استقاده جویندگان حقیقت است./914/ت302/ب

ارسال نظرات