۲۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۶
کد خبر: ۱۸۴۳۶۱
مدیر منطقه پنج حوزه علمیه خواهران:

شناخت و درک صحیح از نیازهای جامعه، رسالت امروز طلاب حوزه است

خبرگزاری رسا ـ مدیر منطقه پنج حوزه علمیه خواهران با اشاره به این که طلاب باید نسبت به جامعه خویش و نیازهای آن درک درست داشته باشند، ادامه داد: این مسأله یکی از رسالت های حوزه های علمیه است و کسی که آگاه به امور زمانه خویش باشد دیگر شبهات به او روی نمی آورد.
حجت الاسلام علي غفاري، مدير منطقه پنج حوزه علميه خواهران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل، حجت الاسلام علی غفاری، مدیر منطقه پنج حوزه علمیه خواهران بعد از ظهر امروز در مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه علمیه خواهران منطقه پنج در مدرسه علمیه فاطمه زهرا(س) آمل گفت: حوزه های علمیه به خصوص حوزه های علمیه خواهران از مصادیق کرم الهی هستند.

 

وی به ضرورت های طلبگی اشاره کرد و بیان داشت: طلاب باید درک درستی از انسانیت داشته باشند و بدانند که انسان ماشین نیست که روی نقشه ترسیمی حرکت کند بلکه برخلاف ماشین، هم حرکت طولی و هم حرکت عرضی دارد و هر چه معلوماتش زیادتر شود ظرفیتش بیشتر می شود.

 

مدیر منطقه پنج حوزه علمیه خواهران در ادامه سخنان خود خطاب به طلاب گفت: شما طلاب مسیری را انتخاب کرده اید که هر چه جلوتر می روید ظرفیت وجودیتان توسعه پیدا خواهد کرد.

 

وی با اشاره به این که طلاب باید نسبت به جامعه خویش و نیازهای آن درک درست داشته باشند، ادامه داد: این مسأله یکی از رسالت های حوزه های علمیه است و کسی که آگاه به امور زمانه خویش باشد دیگر شبهات به او روی نمی آورد.

 

حجت الاسلام غفاری به نقش حوزه های علمیه در نشر و گسترش اسلام ناب در جهان اشاره کرد و گفت: عامل اصلی تحقق بیداری اسلامی و فراگیر شدن آن در منطقه حوزه های علمیه شیعی هستند که منشأ آن از نظام اسلامی آغاز شده است.

 

مدیر منطقه پنج حوزه علمیه خواهران، درک ظرفیت حوزه علمیه از نظر محتوا و برنامه های غنی را از دیگر ضرورت های طلبگی دانست و گفت: متأسفانه هنوز برخی از مردم ما شناخت درستی از خواهران طلبه ندارند و نمی دانند که بانوان فارغ التحصیل حوزه های علمیه کارشناسان و متخصصین دینی جامعه هستند.

 

وی گفت: طلاب باید نسبت به ظرفیت وجودی خویش نیز درک درستی داشته باشند و بدانند که انسان مثل معدن طلا و نقره است و استعداد های بسیار ارزشمندی در آن نهفته شده است و یکی از راه های بروز این استعدادها، تحصیل علوم است به ویژه علم اسلامی که جان انسان را پروزش داده و ظرفیت وجودی را افزایش می دهد.

 

حجت الاسلام غفاری با بیان این که مسائل اخلاقی و تربیتی جامعه در اختیار مادران است و زنان سکاندار تربیت جامعه هستند، افزود: خواهرانی که به تحصیل علوم دینی می پردازند به یقین در تربیت دینی خانواده خود موفق خواهند بود و در نتیجه بساط بسیاری از تبلیغات و هجمه های فرهنگی دشمنان برچیده خواهد شد.

 

حامدی، مؤسس مدرسه فاطمه الزهرا(س) آمل نیز در این مراسم بیان داشت: بانوان آینه دار اسم کریم خداوند هستند که بدون منت اجر و پاداشی به خانواده خود خدمت رسانی می کنند.

 

وی با اشاره به این که علما وارث انبیاء هستند و خواهران طلبه ما باید با علم آموزی، خودشان را برای ارث بری از انبیاء آماده کنند، گفت: خواهران طلبه وظیفه بسیار سنگینی بر عهده دارند  و باید پاسخگوی سؤالات و شبهات روز جامعه باشند./950/پ202/ب

ارسال نظرات