نماینده مجلس شورای اسلامی:
مفاهیم اقتصاد مقاومتی به گفتمان غالب جامعه تبدیل شود
خبرگزاری رسا ـ عضو جبهه پایداری مجلس شورای اسلامی با اشاره به ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب از حوزه های علمیه، دانشگاه ها و دیگر مجامع علمی و پژوهشی کشور خواست تا با تببین مضامین اقتصاد مقاومتی، این مهم را به گفتمان غالب جامعه تبدیل کنند.
قاسم جعفری، عضو جبهه پایداری و رییس مجمع نمایندگان استان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در بجنورد، با اشاره به ابلاغ سیاست های کلی اقتصادی مقاومتی از سوی رهبر انقلاب اسلامی اظهار کرد: به صورت کلی اصطلاح اقتصاد مقاومتی از آنجا شکل گرفت که ما با واقعیتی در مسیر انقلاب اسلامی و حرکتی که ملت بزرگ ایران دارد روبهرو شدیم و آن این بود که دشمنان رشد ملت ایران با استفاده از الگوی اسلامی ایرانی توسعه را بر نمیتابند.
وی اضافه کرد: ملت ایران در سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی با الگوی اسلامی ایرانی در مسیر شکوفایی، رشد و توسعه در حال حرکت بود؛ اما دشمنان نظام آن را برنتافتند و هرگز دوست نداشتند که این الگو به عنوان یک الگوی موفق که تأمین کننده سعادت و رفاه دنیوی مردم در کنار توجه به آموزههای دینی و اخروی است؛ موفق باشد، از این رو تلاش کردند که با هر امکانی که دارند جلوی این حرکت را بگیرند.
دکترای فقه و مبانی حقوق اسلامی عنوان کرد: یکی از کارشکنیهای دشمنان در مسیر رشد و توسعه کشور و نظام اسلامی، بهانه جوییهای مستمری بود که علیه این نظام داشتند و بحث تحریمها هم در همین راستا علیه نظام ما وضع شد.
به گفته جعفری نگاه دشمنان نظام اسلامی در بحث اقتصاد، نگاهی کاملا دنیوی است و به تعبیر قرآن کریم چون خودشان دنیا را همه چیز می دانند فکر کردند که از مسیر اقتصاد و دنیا، ملت ایران را هم می توانند بایکوت کنند و جلوی حرکتش را بگیرند.
وی اضافه کرد: حتی زمانی رییس جمهور وقت آمریکا با وقاحت تمام می گفت که ما فقط از طریق منع صادرات بنزین به ایران می توانیم همه جا را به هم بریزیم و به آشوب بکشیم و این صحبت ها نشان می دهد که دشمنان احساس می کردند که اقتصاد ما اقتصادی متزلزل است.
این دانش آموخته حوزه علمیه قم در ادامه افزود: بعد از حرکت بسیار خوبی که هوشمندانه در مسیر هدفمند سازی یارانه ها انجام شد دشمنان متوجه شدند که نظام جمهوری اسلامی توانمندی آن را دارد که در مقابل تمام توطئه های آنها بایستد.
جعفری اضافه کرد: به تعبیر رهبر انقلاب که فرمودند «ما باید مثل شطرنج باز ماهری باشیم که تا 50 حرکت بعدی دشمن را پیش بینی می کند و برای تمام سناریوهای آنها برنامه عمل دارد»؛ در واقع اقتصاد مقاومتی هم که در سال 89 از سوی رهبری وضع و به جامعه عرضه شد نیز در همین راستا است.
وی عنوان کرد: در هر زمینه ای به صورت طبیعی مشکلاتی در مسیر راه وجود دارد؛ مثلا وقتی قرار است ساختمانی احداث شود بخشی از مشکلات طبیعی وجود دارد اما یک سری از مشکلات نیز مشکلات تصنعی است، از جمله این که فرد می خواهد برای ساختمان خود مصالح بیاورد؛ اما یکی دیگر مانع او می شود تا مصالح نرسد.
به گفته جعفری در واقع ما با دشمنانی روبهرو هستیم که نمیگذارند این کشور و نظام موفق باشد؛ از این رو اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب برای رفع و چاره اندیشی این مشکلات مطرح شد.
نماینده مردم شهرستان های بجنورد، مانه و سملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم در مجلس افزود: اصول کلی اقتصاد مقاومتی که از سوی رهبر انقلاب اعلام شد حدود 24 اصل بوده و لازم است بر روی تک تک این اصول بحث و بررسی شود.
جعفری گفت: بحث اقتصاد دانش بنیان و توجه به اصلاح الگوی مصرف، استفاده از هدفمند سازی یارانه ها در مسیر شکوفایی تولید و تولید درون زا، نگاه به درون ضمن نگاه به برون و استفاده از دیپلماسی موفق در جهت شکوفایی، فاصله گرفتن از اقتصاد تک محصولی نفت، توجه به نیروی انسانی، ماهر سازی و توانمند سازی نیروی انسانی، بحث مدیریت مخاطرات از طریق طرحهای واکنش هوشمند به توطئه های دشمن، تأمین امنیت غذا و دارو و غیره جزء سرفصلهای اقتصاد مقاومتی مورد نظر رهبر معظم انقلاب به شمار می روند.
وی اظهار کرد: همچنین در این زمینه با توجه به تأکید رهبر انقلاب، لازم است تا حوزههای علمیه، دانشگاهها و دیگر مجامع علمی و پژوهشی کشور با تببین مضامین اقتصاد مقاومتی، این مهم را به گفتمان غالب جامعه تبدیل کنند./9314/ت302/س
ارسال نظرات