۱۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۰:۱۲
کد خبر: ۱۹۹۶۸۰
حجت الاسلام والمسلمین واعظ موسوی:

عبور از خطوط قرمز سیاسی عزت و اقتدار کشور را خدشه دار می کند

خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم آذربایجان شرقی با تأکید بر این که در هر زمینه ای باید مرز میان خود و دشمنان را مشخص کنیم، گفت: این مرزبندی لازمه استقلال است و به هیچ وجه به معنای قطع ارتباط با دیگر کشورها نیست.
حجت الاسلام والمسلمين واعظ موسوي

حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمد واعظ موسوی، نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان اسلامی با اشاره به فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب، اظهار داشت: استقلال در هر زمینه ای نیاز به تعیین مرز دارد خواه در مسائل جغرافیایی و یا در مسائل اعتقادی و سیاسی باشد.

 

وی افزود: همان گونه که در بحث های جغرافیایی هر منطقه و کشوری محدوده مشخصی دارد و قلمرو آن در داخل مرزهایش تعریف و از سایر کشورها جدا می شود، مرزهای اعتقادی و سیاسی نیز باید تعریف شود تا محدوده اعتقادات، فکر و ایده سیاسی هر گروه با کشوری مشخص شده و کسانی که خارج از آن مرزها هستند، افرادی با طرز فکر و ایده سیاسی دیگری به حساب آیند.

 

نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان گفت: همان گونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند ایجاد مرز در مسائل مختلف از جمله سیاست به معنای قطع ارتباط با کشورهای دیگر نیست بلکه به منظور این است که چارچوب ها و محدوده سیاسی کشور مشخص شود و ایده های سیاسی ترسیم شده معین شود تا اختلاط سیاسی بین کشورها پیش نیاید.

 

حجت الاسلام والمسلمین واعظ موسوی با اشاره به این که مرزبندی در نظام اسلامی از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است، ابراز داشت: این نظام ساختار سیاسی منحصر به فردی در جهان دارد، بنابراین باید مرزهای ایده های خود را در مقابل کشورهای دیگر به ویژه استکبار و صهیونیست ارائه دهد تا در عمل اشتباهی صورت نگیرد و خلط مسائل سیاسی اتفاق نیفتد.

 

وی در تشریح ثمرات مرزبندی مشخص با دشمنان، گفت: با این کار می توان در مسیر رسیدن به آرمان ها واهداف سیاسی خود حرکت کنیم؛ آرمان هایی که برای به آنها هزاران شهید و جانباز داده ایم و هزاران عالم بزرگوار سال ها تبعید و شکنجه و زندان را تحمل کرده اند.

 

مسؤولان برای حفظ عزت و اقتدار سیاسی از خطوط قرمز تجاوز نکنند

نماینده مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر این که نظام اسلامی مرزبندی خاص خود را مبتنی بر اندیشه های انقلاب اسلامی و قانون اساسی مشخص کرده است، خاطرنشان کرد: مسؤولان باید این مرزبندی های سیاسی را خط قرمز خود بدانند و در محدوده آن تصمیمات سیاسی اتخاذ کنند تا مقهور و مغلوب دیگران نشوند و إن شاء الله بتوانند در مسائل سیاسی عزت و اقتدار نظام اسلامی را به رخ جهانیان بکشند.

 

حجت الاسلام والمسلمین واعظ موسوی در پاسخ به چگونگی گفتمان سازی برای موضع گیری صریح در برابر دشمنان، گفت: در گفتمان سازی هر اندیشه ای ابتدا باید رهبران و مسؤولان جامعه، آن ایده را با سازو کار خاص خودش بپذیرند و سپس اقدام به سرایت آن به افراد جامعه کنند؛ این مسأله آنقدر باید در میان افراد مورد بحث، بررسی و نقد قرار بگیرد تا نقاط قوتش کاملا مشخص شود و اگر نقاط ضعفی دارد از بین برود.

 

وی به عنوان مثال به بحث اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و ابراز داشت: رهبر معظم انقلاب سال ها است که به این مطلب اشاره می کنند و امسال نیز بارها توجه مسؤولان را به این موضوع جلب کردند تا نهایتا در 22 بهمن سیاست های کلی آن را بیان کردند و مسؤولان سه قوه نیز این توفیق را داشتند تا اعلام آمادگی کرده و آن را به صورت بیانیه یا بخشنامه به زیر دستان خود ابلاغ کردند.

 

نماینده مجلس خبرگان رهبری افزود: اقتصاد مقاومتی باید در جامعه اسلامی، مجامعه مختلف داخلی و خارجی، رسانه ها  و محافل گوناگون مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گیرد؛ بایدها، نبایدها و شرایط آن تبیین شود، تا به حالت گفتمان در بین افراد جامعه درآید و از حالت نظریه پردازی خارج شود.

 

حجت الاسلام والمسلمین واعظ موسوی گفت: با گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی مردم می توانند زندگی و فرهنگ خود را بر اساس آن تطبیق دهند؛ در این حالت می توان ادعا کرد این اندیشه در تمام افراد و طبقات جامعه رسوخ کرده و نگرانی و مشکلی در این زمینه باقی نمانده است.

 

وی ادامه داد: در مسائل سیاسی نیز این چنین است؛ یعنی باید مسائل را از زوایای مختلفی مورد بحث و بررسی قرار داد و آن را در اختیار رسانه ها و مردم گذاشت و اجازه بحث و گفت و گو پیرامون آنها را داد تا از ایده به شکل گفتمان و در نهایت به حالت یک فرهنگ عمومی درآید./928/ت302/ج

ارسال نظرات