حزب حاکم صربستان قدرت بلامنازع پارلمان

به گزارش سرویس مانیتورینگ خبرگزاری رسا، صدای آمریکا رسانه وابسته به پنتاگون در گزارشی، از پیروزی حزب راست گرای معتدل حاکم صربستان با اکثریت آرا در انتخابات پارلمانی این کشور خبر داد.
براساس این گزارش، پیروزی در پارلمان صربستان می تواند راه را برای تصرف قدرت در حزب راست گرا هموارتر کند.
گفتنی است، گروه مستقل نظارت بر رأی گیری مستقر در بلگراد می گوید: حزب سوسیالیست صربستان که شریک ائتلافی او در دولت کنونی است حدود پنجاه کرسی به دست آورد.
این گروه می گوید: بر اساس آرایی که تاکنون شمرده شده حزب ترقی خواه حدود 50 درصد آرا را به دست آورده است.
این انتخابات هنگامی صورت می گیرد که صربستان برای ورود به اتحادیه اروپا تلاش می کند.
شایان ذکر است، احتمالا حزب ترقی خواه، رهبر خود الکساندر ووچیچ، ناسیونالیست هوادار روسیه پیشین و هوادار کنونی اتحادیه اروپا را به نخست وزیری انتخاب خواهد کرد.
در این میان، ووچیچ وعده اصلاح اقتصاد ویران شده کشور را که به سبب جنگ و تحریم های بین المللی صورت گرفته، را داده است./993/1409/ح