۲۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۴
کد خبر: ۲۰۱۸۴۷
استاد حوزه علمیه کرمان:

مبلغان ابعاد خطرناک کاهش جمعیت را تبیین کنند

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه کرمان گفت: روحانیون با وجود ابزار تبلیغی منبر و برخورداری از اعتماد عمومی نسبت به تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری در تحقق فرهنگ اسلامی و بیان ابعاد اقتصاد اسلامی باید تمام تلاش و همت خود را به کار ببندند.
حجت الاسلام سيد مرتضي خليلي استاد حوزه علميه کرمان

حجت الاسلام سید مرتضی خلیلی استاد حوزه علمیه کرمان، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا درکرمان، گفت: روحانیان با وجود داشتن ابزار تبلیغی منبر و برخورداری از اعتماد عمومی، باید نسبت به تحقق مطالبات رهبر انقلاب اسلامی درمسأله فرهنگ اسلامی و بیان ابعاد اقتصاد اسلامی، تمام تلاش و همت خود را به کار ببندند.


وی ادامه داد: یکی از دغدغه های رهبر معظم انقلاب در این چند سال، مسأله خطرآفرین کاهش جمعیت است که باید مورد توجه قرار گیرد و عوامل و اسباب آن شناسایی و به سرعت برطرف شود.


این استاد حوزه علمیه با اشاره به  وظیفه روحانیان در حل مسئله کاهش جمعیت، ابراز داشت: طلاب و روحانیان باید از هر راهی برای بررسی و روشنگری خطرات این معضل برای مردم مسلمان استفاده کنند و همه در برابر این موضوع مسؤول هستند.


وی با توجه به عوامل کاهش جمعیت، تأکید کرد: ایمان ضعیف و بیماری های موجود و از سوی دیگر رفاه طلبی بیش از حد خانواده‌ها از مهم ترین ریشه های کاهش جمعیت به شمار می آیند.


حجت الاسلام خلیلی با اشاره به تفاوت وظیفه طلاب مبلغ و یا ملبس با سایر طلاب اظهار کرد: طلابی که در حال گذراندن مراحل تحصیل هستند، قرار نیست برای بیان ابعاد مختلف این موضوع منبر روند؛ بلکه آنها باید با مطالعه و تحقیق به شبهات پیرامون این موضوع پاسخ دهند.

 
استاد حوزه علمیه کرمان با اشاره به اهمیت مسأله بهداشت و مباحث پزشکی در حل مسأله  کاهش جمعیت، گفت: دراین زمینه باید به روایات پزشکی اسلام عمل شود تا بهتر بتوان به نتیجه رسید و مشکلات را برطرف کرد.


وی با توجه به روایات موجود پیرامون  ارزش مادر و جایگاه والای وی ازدیدگاه اسلام، گفت: این روایات در مرحله اول باید مورد توجه خود مادران قرار گیرد تا آنها به ارزش خود پی ببرند نه آن که با تاثیر از تبلیغات سوء غرب، ارزش های یک زن مسلمان را فراموش کرده و حتی برخلاف آن موضع گیری کنند.


حجت الاسلام خلیلی در پایان با اشاره به اهمیت تربیت فرزندان در محیط خانواده گفت: متاسفانه اکثریت خانواده ها معتقندند که با وجود فرزندان کمتر تربیت آسان تر و زندگی بهتر خواهد شد در حالی که بررسی های روانشناسی خانواده و تجربه نشان از این می دهد که تربیت فرزندان با تعداد بیشتر، بهتر و راحت تر امکان پذیراست و خود خانواده ها با اندکی تامل و دقت می توانند این مسأله را درک کنند./970/ت302/س

ارسال نظرات