۱۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۷
کد خبر: ۲۱۱۹۶۵
کارشناس و خطیب حوزوی:

ناآگاهی از ملاک‌های انتخاب همسر مهم‌ترین دلیل طلاق در جامعه است

خبرگزاری رسا ـ کارشناس و خطیب حوزوی با بیان این‌که ناآگاهی در انتخاب همسر و ناآگاهی در ملاک‌های انتخاب همسر مهم‌ترین دلیل طلاق است، گفت: برای انتخاب صحیح و درست در انتخاب همسر تنها تکیه کردن به تجربه پدر و مادر کافی نیست.
حجت الاسلام صغيرا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت‌الاسلام علی صغیرا، کارشناس و خطیب حوزوی، شنبه پس از نماز ظهر و عصر در مسجد مسلم در سخنرانی به مناسبت ماه مبارک رمضان با اشاره به اهمیت و ضرورت ازدواج جوانان گفت: ناآگاهی در انتخاب همسر و ناآگاهی در ملاک‌های انتخاب همسر مهم‌ترین دلیل طلاق است.

وی افزود: برای انتخاب صحیح و درست در انتخاب همسر تنها تکیه کردن به تجربه پدر و مادر کافی نیست، بلکه باید از علم روز و ویژگی‌های زمان خود نیز بهره ببریم، در زمان‌های گذشته تجربه پدر و مادر کافی بود.

کارشناس و خطیب حوزوی با بیان این‌که تغییرات افراد و همچنین ضریب هوشی افراد بسیار دستخوش تغییرات شده است، ابراز کرد: در گذشته فرزندان در دامن پدر و مادر بزرگ می‌شدند، اما امروزه جامعه و رسانه تأثیر بسیاری در تربیت فرزندان دارند.

وی خاطرنشان کرد: برای برخی از فرزندان پدر و مادر در حد یک نیروی تدارکاتی هستند،‌ پیش از این پدر و مادر خود مدیر خانواده بودند و خانواده را هدایت می‌کردند غیر از این‌که در گذشته تحمل‌ها بیشتر بوده و طلاق بسیار زشت بوده است.

حجت‌الاسلام صغیرا با تأکید بر این نکته که باید ملاک‌های ازدواج را یاد بگیریم، گفت: باید توجه کرد که ازدواج در فصل خود انجام شود و نباید از فصلش بگذرد، به دلیل تحصیل نباید ازدواج جوانان را به عقب انداخت، ممکن است دختری به دلیل تحصیل و بالا رفتن سن دیگر خواستگار نداشته باشد.

وی با قرائت آیه «وَأَنکِحُوا الْأَیَامَىٰ مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاءَ یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ» ادامه داد: اگر سن بالا برود دیگر نشاط در ازدواج وجود ندارد، خداوند وعده داده است که کسانی را که فقیر هستند و ازدواج کرده‌اند از فضلش بی‌نیاز می‌کند.

کارشناس و خطیب حوزوی بیان کرد: در انتخاب برای ازدواج اگر تنها موضوع کوچکی که سلیقه‌ای است مطرح باشد، حرف دختر و پسر باید در نظر گرفته شود و اگر اولیا چیزی را تشخیص دادند و با اصرار دختر مواجه شدند بهتر است یک صیغه موقت برای آنان خوانده شود.

وی با بیان این‌که نباید هر کس را به خانه برای خواستگاری راه داد،‌ خاطرنشان کرد: پیش از راه دادن خواستگار به خانه باید یک تحقیقات اجمالی از وضعیت فرد کرد، نباید اجبار بکنید که با فلانی باید حتما ازدواج بکنی، زیرا این امر سبب طلاق می‌شود.

حجت‌الاسلام صغیرا اظهار کرد: تحصیل نباید مانع ازدواج شود، بلکه فرد ازدواج بکند و درسش را نیز بخواند،‌ باید توجه کرد که ازدواج خوب، خوب است و ازدواج بد هم بد است، یکی از ملاک‌های ازدواج این است که فرد روح دین‌داری داشته باشد نه تنها چادری باشد یا نماز بخواند بلکه روح تقوا و روح دین در او استقرار یافته باشد./914/پ202/ب

ارسال نظرات