توسل به قرآن ناطق اثرگذارترین راه در تحول خانوادهها
حجت الاسلام روح الله راسل، استاد حوزه علمیه قم، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، به تبیین جایگاه تحکیم مبانی قرآن در سبک زندگی اسلامی پرداخت و گفت: جایگاه قرآن در میان خانوادهها، در سنت پسندیده ازدواج، زمانی که مهریه را مشخص میکنند حتما یک جلد کلام الله مجید در مهریه قرار می دهند و مردم با این جایگاه آشنا هستند.
وی با اشاره به آیه ای از قرآن که می فرماید «لینذر من کان حیا» ابراز داشت: قرآن نازل شده که انسانهای زنده را بیدار کند و قرآن کتاب زندگی است و مشاهده می کنیم که مردم ما طبق آمار آموزش و پرورش و آموزش عالی 70درصد آنها از نعمت روخوانی و صحیح خوانی قرآن بی بهره هستند.
استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: سنتی در بین خانوادها باید قرار بگیرد که علاوه بر یک جلد کلام الله مجید در مهریه آموزش قرآن قرار بگیرد و داماد تعهد پیدا کند و به همسر خود، قرآن را آموزش دهد و اگر آگاهی لازم را از یادگیری قرآن ندارند از نرمافزارهای خوبی که در این زمینه کار شده استفاده کند.
وی تصریح کرد: قرآنی که مهریه زن قرار گرفته است نباید از آن استفادهای نکرد بلکه حداقل هرشب برای برکت زندگی یک صفحه از قرآن را بخوانند در روایت اشاره شده است که خانه های خود را با خواندن قرآن نورانی کنید و خود قرآن اشاره دارد«و انزلنا الیکم نورا مبینا» چون در خانه باعث برکات فراوانی در زندگی میشود.
کارشناس قرآنی دفتر قرآن و عترت حوزه علمیه قم بیان داشت: قرآن میفرماید«و هذا کتاب مبارک انزلنا» این قرآن مبارک است و از اعجازهای قرآن به برکت اشاره شده است، در خانهای که قرآن خوانده شود برکت قرآن حتما شامل آن خانه خواهد شد؛ اعجازهای قرآن را باید خودمان تجربه کنیم اعجاز به نور و برکت اگر این برکات در خانه آمد با درک کردن این معجزات باعث خواهد شد سبک زندگیتغییر پیدا کند؛ و در خانهای که سبک تغییر پیدا کرد اگر ماهواره هم در آن باشد همراه با سبک زندگی اسلامی ماهواره جمع خواهد شد.
وی در پایان با اشاره به اهمیت شب قدر عنوان داشت: شب قدر وقتی قرآن را بر سر مینهیم از قرآن بخواهیم که توفیق دهد روزی 50 آیه از قرآن را تلاوت کرده و شب قدر شبی است که باید دست توسل به قرآن ناطق امیرالمومنین علی(ع) دراز کنیم و از او بخواهیم که ما را با قرآن بیشتر مانوس کند./978/ت302/س