عصاره گفتار و رفتار رهبر انقلاب امر به معروف و نهی از منکر است


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام والمسلمین سید محمد سعیدی، امام جمعه قم شامگاه شنبه دهم آبان ماه در گردهمایی شوراهای امر به معروف و نهی از منکر ادارات و نهادهای استان قم که در تالار معصومیه ساختمان استانداری سابق برگزار شد، امر به معروف و نهی از منکر را یکی از مهمترین مسائل اسلام دانست.
وی افزود: امام حسین(ع) در وصیت نامه خود به محمد بن حنفیه علت اصلی قیام خود را انجام امر به معروف و نهی از منکر بیان میکنند.
امام جمعه قم تصریح کرد: البته امر به معروف و نهی از منکر در هر جایی باید متناسب افراد و به فراخور شخصیت و جایگاهش صورت گیرد؛ هر فردی باید با توجه به جایگاه خود امر به معروف و نهی از منکر کند.
حجتالاسلام والمسلمین سعیدی با اشاره به آیات قرآن نماز را سبب حفظ فرد از فحشا خواند و خاطرنشان کرد: لقمان به فرزندش میگوید «در برابر امر به معروف و نهی از منکر باید صبر داشته باشی؛ چرا که این دو عنصر با خواستههای شهوانی افراد مقابله کرده و در ظاهر دشمن ساز است».
وی ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر برخواسته از هویت اسلام به ویژه تشیع از یک منبع به تمام جریانها و اشخاص در قالبهای مختلفی جریان دارد؛ در این زمینه باید یک جریان گسترده و شبکهای در جامعه باشد و همه جا یک رقم نمیتوان نسخه داد، بلکه باید متناسب شرایط و زمانها این دو فریضه الهی باید صورت گیرد؛ گاهی باید قطره چکانی و گاهی باید جریانی و مستمر باشد.
امام جمعه قم با اشاره به اینکه در جامعه اسلامی ما سخنان، پیامها، رفتار و اعمال رهبر معظم انقلاب که از یک منبع سرچشمه میگیرد حاصل شکلگیری شخصیت و هویت ولی امر مسلمین جهان است، خاطرنشان کرد: ایشان با گروههای مختلفی همانند سیاسیون، توده مردم، هنرمندان، شعرا و اقشار مختلف متناسب جایگاهشان سخن میگویند.
وی تأکید کرد: تمام سخنان رهبر معظم انقلاب را اگر بخواهیم در یک کلمه بگنجانیم باید بگویم ایشان امر به معروف و نهی از منکر میکنند، البته جلوههای آن متفاوت است.
حجتالاسلام والمسلمین سعیدی با تأکید بر اینکه شهر مقدس قم آبروی نظام اسلامی است، عنوان کرد: امر به معروف و نهی از منکر در این شهر باید با سایر شهرها متفاوت باشد؛ هر نهاد و اداری باید در جایگاه خود شبکه را هماهنگ کند، تداخل نیز نباشد، اگر تداخل باشد نتیجه عکس میگیریم.
تولیت آستان مقدس کریمه اهلبیت(ع) در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به واقعه کربلا اظهار داشت: بنی امیه میخواست با رقم زدن واقعه کربلا از دیگران زهر چشمی گرفته و اجازه ندهد که دیگران قیام کنند.
وی ادامه داد: ولی چون جوهره عاشورا جوهره خالصی بود باقی مانده و تا قیامت نیز خواهند ماند، حرکت امام حسین(ع) تنها برای اقامه عدل، افشای باطل و معرفی حق بود؛ از اینرو به مرور زمان حقانیت این ماجرا ثابت شد./993/پ202/ج