۲۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۵
کد خبر: ۲۳۰۷۵۷
بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها(100)

حجت‌الاسلام رهبر: عملکرد برخی رسانه‌ها در ماجرای اسیدپاشی خائنانه بود

خبرگزاری رسا ـ حجت‌الاسلام رهبر با بیان این که ارتباط دادن حوادث اصفهان به امر به معروف و نهی از منکر و حزب‌الله یک ربط خیانتکارانه بود، گفت: متأسفانه برخی از رسانه‌های داخلی نیز فریب بیگانگان را خورده و در زمین دشمن بازی کردند.
حضور حجت الاسلام رهبر در غرفه خبرگزاري رسا در نمايشگاه مطبوعات

حجت‌الاسلام محمدتقی رهبر، نماینده سابق مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها با حضور در غرفه خبرگزاری رسا، به بررسی طرح قانون امر به معروف و نهی از منکر پرداخت.

 

نماینده سابق مردم اصفهان با بیان این‌که امر به معروف و نهی از منکر حکم قرآنی است، گفت: امت زمانی امت خیر است که این دو فریضه الهی را انجام دهد؛ آیات و روایات فراوانی در این باره داریم، امر به معروف و نهی از منکر عامل ایجاد امنیت در جامعه، مقابله و انتقام از دشمنان و ستمگران می‌شود، این حکم حیاتی اسلام برای خیر بشریت است.

 

وی ادامه داد: در اصل قانون هشتم ما نیز وظیفه دولت نسبت به مردم و مردم نسبت به دولت بیان شده است؛ البته در ذیل قانون نوشته شده که جزئیات آن را قانون مشخص می‌کند، ولی آیا آقایان نشستند که قانونی برای آن تدوین کنند، به همین دلیل قانون معطل ماند، البته طرح‌هایی ارائه شد ولی عقیم ماند.

 

حجت‌الاسلام رهبر با اشاره به تقارن ارائه طرح قانون امر به معروف و نهی از منکر با اسید پاشی‌ها اصفهان خاطرنشان کرد: ارتباط دادن حوادث اصفهان به امر به معروف و نهی از منکر و حزب‌الله یک ربط خیانتکارانه بود، چرا که به هیچ یکی از این موضوعات ربطی نداشت.

 

وی تأکید کرد: البته از این حوادث برخی سوء استفاده کرده و با موج سواری خواستند طرح قانون امر به معروف و نهی از منکر را عقیم کرده و در حالی که حزب‌الله نیز حرکتی نکرده او را متهم کنند، به امر حجاب و نماز جمعه اصفهان نیز برچسبی بزنند.

 

نماینده سابق مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: نخستین افرادی که موج سواری کردند رسانه‌های بیگانه بودند؛‌ بنده بارها نیز در مصاحبه‌ها گفتم این کار را حرکت داعشی می‌دانم، یعنی همان‌هایی که داعش و تروریست را ایجاد کردند، بر امنیت کشور حسادت کرده و می‌خواهند آن را بهم ریخته و امنیت کشور و خطبه‌های جمعه را لوس کنند.

 

وی تصریح کرد: البته تاکنون مشخص نشده از کجا نشأت گرفته است، ولی هر کجا بود خیانت و جنایت بود، خیانت به افراد، نظام، امنیت کشور و طرح امر به معروف و نهی از منکر بود؛ متأسفانه برخی از رسانه‌های داخلی نیز فریب بیگانگان را خورده و در این اتفاق افتادند؛ البته نباید با این جو سازی‌ها عقب نشست و حکم فراموش شده اسلام احیا شود، ولی باید قانونمند شود.

 

حجت‌الاسلام رهبر خاطرنشان کرد: ارگان‌هایی را در این زمینه مؤظف کرده‌اند، ولی این‌ها باید سازماندهی شده و کلاس، آموزش و دوره‌های مختلف درباره این موضوع را ببینند.

 

وی یادآور شد: 26 دستگاه در کشور مصوبه قانون حجاب و عفاف را ضایع کرده و عمل نکردند؛ این قانون‌ها باید عمل شود.

 

نماینده سابق مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی احیای امر به معروف و نهی از منکر را سبب امنیت در جامعه دانست و خاطرنشان کرد: طرح مجلس خوب بوده و حمایت می‌شود، ولی راه، روش و اجرایی کار نیاز به همکاری میان نهادهای مختلفی همانند دانشگاه‌ها و حوزه‌ها است.

 

وی بیان داشت: همچنین باید در این زمینه فرهنگ سازی کنیم، ما متأسفانه فرهنگی سازی نکرده‌ایم و بسیاری از افراد به ویژه جوانان توجیه نشده و آشنا نیستند که گرفتار معضلات می‌شوند، ما کوتاههای زیادی کرده‌ایم.

 

حجت‌الاسلام رهبر متولیان فرهنگ را فرهنگ سازان و اجرا کنند طرح‌های مختلف اسلامی در کشور دانست و تأکید کرد: متأسفانه برخی از افراد توپ را به زمین حوزه می‌اندازند، درست است که حوزه در این زمینه وظیفه دارد ولی آیا حوزه رسانه، دستگاه اجرایی و دانشگاه دارد، حوزه به قدر خود گفته است، علما و مراجع تأکید کرده و احکام فقهی را گفته‌اند ولی کار اجرایی برای حاکمیت است.

 

وی گفت: آیا می‌توانیم شانه خالی کنیم و بگوییم وظیفه حوزه‌های علمیه است؛ البته حوزه، دانشگاه، رسانه ملی، مطبوعات، رسانه‌ها، فضای مجازی و دیگر نهادها وظیفه دارند؛ ولی این‌که وزارت ارتباطات می‌گوید با فیلترینگ موافق نیستیم و مردم انتخاب کنند یک حرف غلطی است، پس مواد مخدر و مشروب فروشی نیز باز شوند.

 

نماینده سابق مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: بیگانگان کار می‌کنند حتی مسائلی جنسی را برای کودکان بیان می‌کنند؛ همانگونه که جلوی مشروب و مواد مخدر فروشی را می‌گیریم باید برای فضای مجازی نیز محدودیت‌های قائل شویم، وزارت ارتباطات اکنون در خطای بزرگی است و می‌گویند باید از مردم خواهش کنیم.

 

وی افزود: البته در این زمینه‌ خانواده‌ها نیز مسؤولیت دارند، خانواده را نیز با فرهنگ سازی می‌توان مسؤولیت دار کرد؛ براساس مصوبات قانونی باید جلوی معضلات را گرفت.

 

حجت‌الاسلام رهبر خاطرنشان کرد: متأسفانه به سبب بی تعهدی و بی توجهی جلوی بسیاری از مشکلات گرفته نمی‌شود، سال‌ها باید کار فرهنگی می‌کردیم که نکردیم، عملکرد خود مسؤولان نیز می‌تواند نقش عمده داشته باشد، نباید تک قطبی فکر کنیم بلکه باید عوامل را بررسی کنیم.

 

وی خاطرنشان کرد: در این مدت آیا رسانه ملی افراد صاحب نظر را جمع کرد تا مشکلات فرهنگی را بررسی کنند، امیدوارم اکنون تکانی بخورند، البته آقای ضرغامی زحمت کشید، ولی رسانه ملی با چندین کانال مختلف می‌تواند بهتر از این فرهنگ سازی کند./993/پ201/ج

ارسال نظرات