۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۹
کد خبر: ۲۴۷۶۸۳
حیکم مطرح کرد؛

سکوت جهانیان در قبال قتل 3 دانشجوی مسلمان آمریکایی/ پیام آیت الله سیستانی سند تاریخی است

خبرگزاری رسا ـ رییس مجلس اعلای اسلامی عراق از سکوت جهانیان در قبال قتل 3 دانشجوی مسلمان در آمریکا به شدت انتقاد کرد.
عمار حکيم

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در عراق، سید عمار حکیم رییس مجلس اعلای اسلامی عراق در نشست فرهنگی هفتگی که در دفتر وی در بغداد برگزار شد به پیام 20 گانه حضرت آیت الله سیستانی به مجاهدان عراقی اشاره کرد و گفت: این پیام به تفکر و تعمیق بیشتری نیاز دارد چرا که برای اولین بار است مرجعیت تقلید چنین پیام مفصل صادر می کند و باید آن را سند تاریخی دانست.

 

وی مرجعیت را یکی از نعمت الهی توصیف کرد و افزود: مرجعیتی که مردم را به جهاد و دفاع از وطن و امت و مقدسات فرامی خواند، خود نیز به حمایت از مجاهدان می پردازد. این پیام صادر شد تا میان جهاد منحرف و جهاد مقدسی که تحت ضوابط دینی محمدی اصیل است، تفکیک شود. تروریست ها امروزه با نام جهاد به تجاوز به زنان، بیوه ساختن بانوان و حلال دانستن خون مردم مشغول است و این پیام آمد تا به بیان ویژگی های دفاع مقدس بپردازد.

 

حکیم با اشاره به بندهای این پیام، تصریح کرد: این پیام به بررسی ابزارهای فعالیت نظامی و حمایت از شهروندان در مناطق جنگی بر اساس شیوه اسلام اصیل و در چارچوب شرعی جهاد پرداخته و با استفاده از نصوص دینی، توصیه های اخلاقی، روانی، اجتماعی و نظامی ارائه می کند.

 

سیاستمداران اهل تسنن از اتهام زنی به بسیج مردمی خودداری کنند

 

رییس مجلس اعلای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود، ترور یکی از شیوخ عشایر اهل تسنن عراق را به شدت محکوم کرد و ادامه داد: چنین جنایت هایی به گسترش فتنه طایفه ای در کشور منجر می شود و از سیاستمداران اهل تسنن می خواهیم از اتهام زنی به نیروهای بسیج مردمی در این جنایت به شدت خودداری ورزند.

 

وی تأکید کرد: ما از ترور شهروندان اهل تسنن به اندازه شیعیان ناراحت شده و برآشفته می شویم چرا که به یکپارچگی همه مردم معتقدیم. هدف از ترور قاسم الجنابی نیز بروز فتنه و اتهام پراکنی متقابل است.

 

حکیم در قبال ذبح 21 شهروند مسیحی از سوی تروریست های داعش در لیبی واکنش نشان داد و خاطر نشان ساخت: در حالی که برخی از افراد از این اقدام به شدت شوکه شده اند، ما تعجب نکردیم زیرا بارها بر عدم انحصار تروریسم در عراق تأکید کرده و آن را غده ای سرطانی می دانستیم. بار دیگر به کشورهای عربی و اسلامی یادآور می شوم که پدیده تروریسم به شدت در حال انتشار است و تنها به عراق اختصاص ندارد.

 

سکوت جهانیان در قبال کشتار مسلمانان آمریکایی تأسف آور است

 

این اندیشمند عراقی، قتل سه دانشجوی مسلمان در آمریکا را به شدت محکوم کرد و گفت: این جنایت کاملا طایفه ای بوده و تأسف آورتر این است که هیچ واکنشی در قبال این جنایت صورت نگرفته و مطمئنا اگر یک مسلمان این جنایت را مرتکب شده بود صدای اعتراض به شدت شنیده و حتی راهپیمایی هایی برگزار می شد.

 

وی افزود: معیارهای غربی بدینگونه است که اگر قاتل یک فرد سیاه پوست باشد، پس او دزد است، اگر مسلمان باشد یک تروریست به شمار می آید و اگر از سایر ادیان باشد این جنایت را با هدف دفاع از نفس انجام داده است.

 

حکیم تأکید کرد: تروریسم از افکار منحرف نشأت می گیرد و هیچ ارتباطی به دین و مذهب ندارد. تأسف آور است که اعضای یک خانواده تنها به دلیل اسلام به قتل می رسند و قاتل با عنوان دفاع از مسیحیت به چنین جنایتی اقدام کند/980/ب901/د

ارسال نظرات