حضرت زینب نماد مقاومت و صبر است

حجت الاسلام فرخ عبدی، استاد حوزه علمیه رشت درگفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در رشت با تبریک میلاد حضرت زینب(س) اظهار داشت: حضرت زینب(س) در یک محیطی که وحی، علم، دانش و تقوا در آن وجود داشت تربیت شدند.
وی حضرت زینب را نماد مقاومت و صبر عنوان کرد و افزود: مطالعه زندگانی بزرگان دین همچون حضرت زینب(س) می تواند مسیر درست را در مقابل ما قرار دهد و بهترین الگو را برای ما ترسیم کند تا از مسیر حق و حقیقت منحرف نشویم.
استاد حوزه علیمه گیلان با اشاره به این که هم شرایط همزمان با رخ دادن حادثه کربلا برای نابودی اسلام مهیا بود، تصریح کرد: علت جاودانه شدن حادثه کربلا، اقدام های روشنگرانه حضرت زینب و امام سجاد، پس از آن واقعه بود.
حجت الاسلام عبدی با بیان این که تداوم خط و مکتب شهادت در سایه ابلاغ پیام کربلا است، گفت: اگر پیام عاشورا به همه زمان ها رسید و کربلا به همه مکان ها تسری پیدا کرد به برکت ابلاغ پیام شهادت بود که حضرت زینب رییس کاروانی بود که این مسؤولیت را بر عهده داشتند.
وی ادامه داد: نقشی که حضرت زینب(س) ایفا میکند، معادل نقش بسیاری از رزمندگان صحنه عاشورا بوده، حضرت زینب کبری(س) سنگ صبور رزمندگان، عاشوراییان و یاران امام حسین(ع) بودند.
استاد حوزه علیمه گیلان، حضرت زینب کبری (س) را الگوی کامل صبر، استقامت و مجاهدت دانست و گفت: به یقین حضرت زینب(س) والاترین اسوه در همه ابعاد زندگی است و با منش، رفتار متعالی و بی نظیر خود به همه جهانیان و آزاد اندیشان عالم نشان داد که در سایه ایمان به خدا و پیروی از ولایت معصومین (ع) سخت ترین مشکلات بر طرف می شود.
حجت الاسلام عبدی با بیان این که نخستین راه برای گام برداشتن در مسیر شناخت این بانوی بزرگوار، بازگویی دقیق و صحیح شخصیت، اندیشه، فکر، سخنان و درس های زندگی ایشان است، ادامه داد: زنان مسلمان اگر حضرت زینب(س) و ابعاد مختلف زندگانی و شخصیت این بانوی بزرگوار را الگو خود قرار دهند به حتم در دنیا و آخرت سعادتمند خواهند شد./950/ت302/ب1