۱۷ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۳:۳۱
کد خبر: ۲۵۳۴۴۹
سخنران حرم رضوی:

بالاترین رکن شیعه در حریم ولایت، صدق است/ کردار پیرو حضرت زهرا باید گفتارش را تصدیق کند

خبرگزاری رسا ـ سخنران حرم مطهر رضوی گفت: حضرت فاطمه(س) آن چه را که بر زبان جاری کردند، کردار و رفتارشان آن را تصدیق می کرد و از آن جا که بالاترین رکن شیعه در حریم ولایت صدق است مهم ترین درسی که امروز شیعه می تواند از حضرت زهرا بگیرد همین صدیقه بودن ایشان است.
حجت الاسلام مرتضي حميدي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام مرتضی حمیدی، سخنران حرم مطهر رضوی 17 فروردین ماه در رواق امام خمینی(ره) با تأکید بر پیروری از سیره حضرت فاطمه زهرا(س) اظهار کرد: در تمسک شیعه به بضعةالرسول قدم اول تمسک به اسم حضرت زهرا(س) است زیرا بالاترین معارف سیره حضرت زهرا(س) در نام و القاب ایشان خلاصه می شود.

 

وی تصریح کرد: از آن جا که انتخاب نام نیکو از حقوق فرزند و یک تکلیف شرعی بر پدر و مادر است شایسته است که از اسامی و القاب اهل بیت(ع) استفاده شود زیرا این اسامی را خدا برگزیده و از جانب صاحبان اسم نیز تفسیر می شود.

 

حجت الاسلام حمیدی با اشاره به «صدیقه» بودن حضرت فاطمه(س) گفت: در این زمینه پیامبر(ص) خطاب به حضرت علی(ع) چنین گفته اند: «علی جان! بسیاری از حرف ها و وصایای خودم را به فاطمه گفته ام و هر چه را که او گفت گوش کن که فاطمه من صدیقه عالم هستی است، آنچه را زهرا(س) می گوید صدق عالم است.

 

وی با بیان ریشه اعتقادی و اخلاقی صدیقه بودن حضرت زهرا(س)، افزود: حضرت زهرا «صدیقه» و حضرت علی(ع) «صدیق اکبر» است این کفایت و کفویت فقط در خانه علی علیه السلام و فاطمه سلام الله علیها است و در هیچ خانه ای نمی توان این هم کفو بودن را پیدا کرد.

 

کارشناس مسائل تربیتی خاطرنشان کرد: صدیق عالم در کنار صدیقه، علم هستی در کنار علامه و امّ العلوم، طهر عالم هستی در کنار طاهره مطهره در هستی باید باشد که رسول خدا فرموده اند: اگر منهای امیرمؤمنان علی علیه السلام بود، کسی به عنوان همسر نظیر و یکتایش در کنار حضرت زهرا (س) نبود.

 

تفاوت صادق و صدیق

 

وی با اشاره به این بیان امام صادق(ع): «مادر ما حضرت زهرا(س) صدیقه کبری بود» گفت: بین انسان صادق و صدیق فرق است، به فردی که در زندگیش اهل صداقت و راستگویی باشد می گویند «صادق» اما وقتی می گوییم حضرت زهرا صدیقه عالم بود یعنی تصدیق کرد آنچه را پیامبر(ص) به او گفت و انجام داد آنچه را که خدا به رسولش(ص) فرموده بود.

 

سخنران حرم مطهر رضوی تصریح کرد: حضرت زهرا(س) فرمان خداوند را انجام دادند، همچنین عمل و قولش یکسان بود؛ یعنی کردار و رفتارشان آن چه بر زبان جاری کردند تصدیق می کردند و اهل بیت(ع) نیز عصمت حضرت زهرای مرضیه را امضا کردند.

 

وی با بیان این که رکن امامت عصمت امام است، اظهار کرد: امامی که به دور از گناه و معصیت، فکر گناه، وسوسه های نفسانی نباشد، امام شیعه نیست، به بیان امام رضا(ع) کسی در عالم هستی به پاکی و علم امام نمی رسد؛ آیه تطهیر سندی است که شیعه و سنی بر آن صحّه گذاشته اند که شامل حضرت محمد(ص)، علی(ع)، فاطمه(س)، امام حسن(ع) و امام حسین(ع) است.

 

حجت الاسلام حمیدی افزود: حضرت فاطمه(س) صدیقه عالم هستی بود بنابراین خنده اش، خشمش، کلامش، سکوتش، صلحش و قیامش عین صدق و حقیقت است و در واقع خشنودی و غضب او خشنودی و غضب خداوند است.

 

وی با تأکید بر تأمل بیشتر در اسامی اهل بیت(ع) ابراز کرد: شیعه باید بیشتر در اسامی و القاب اهل بیت تأمل کند زیرا خلاصه ای از زندگانی آن ها در همین اسامی است.

 

کارشناس مسائل تربیتی با بیان جلوه رفتاری «صدیقه» بودن حضرت گفت: بالاترین درسی که امروز شیعه می تواند از حضرت زهرا سلام الله علیها بگیرد همین صدیقه بودن ایشان است که نه کردار و نه گفتار ایشان لغو نبود.

 

سخنران حرم مطهر رضوی خاطرنشان کرد: بالاترین رکن شیعه در حریم ولایت صدق است به این معنا کسی که شیعه حضرت زهرا(س) است باید کردارش گفتار او را تصدیق کند./1308/پ202/ب4

ارسال نظرات