امر به معروف و نهی از منکر سبب برقراری امنیت در جامعه میشود



به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، شکرالله حسن بیگی سرپرست استانداری مرکزی عصر امروز در ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان مرکزی با بیان این که 430 سمن در استان مرکزی دارای مجوز فعالیت هستند گفت: ما می توانیم با استفاده از ظرفیت های سمن ها در راستای مردمی کردن امر به معروف و نهی از منکر گام برداریم.
سرپرست استانداری مرکزی اظهار داشت: سال گذشته در 70 دستگاه اجرایی و 40 کارخانه استان مرکزی شورای احیای امربه معروف و نهی از منکر شکل گرفت و 30 دستگاه نیز مصادیق منکر و معروف را احصا کردند.
حسن بیگی خاطرنشان کرد: تشکیل کارگروه یاوران و یادآوران معروف از سوی 40 دستگاه اجرایی، تشکیل جلسات توجیهی برای مدیران دستگاه ها، قدردانی از سه دستگاه برتر در حوزه امربه معروف و نهی از منکر و برگزاری همایش آسیب شناسی امر به معروف و نهی از منکر از دیگر فعالیت های ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر در استان مرکزی بوده است.
وی افزود: امر به معروف و نهی از منکر از فروع دین اسلام و اجرای آن سبب برپا شدن واجبات و از بین رفتن منکرات و برقراری امنیت و آسایش در جامعه می شود.
سرپرست استانداری مرکزی بیان داشت: اجرای طرح تذکر لسانی و نوشتاری به ویژه طرح "یاوران معروف" و " طلایه داران معروف" با جدیت اجرا شده که برنامهای مقابلهای برای برخورد با ناهنجاریها و فسادهای اجتماعی است.
وی با بیان این که تاکید و سفارش شده برای انجام امر به معروف و نهی منکر در استان از دستگاهها و تشکلهای فرهنگی برای اجرای برنامههای سال استفاده شود عنوان کرد: در سال گذشته یکی از اقدامات انجام شده ارسال دستورالعملها به تمامی دستگاههای اجرایی استان بوده که این روند در امسال نیز ادامه دارد.
حسن بیگی تصریح داشت: امر به معروف و نهی از منکر از فرایض بزرگ اسلامی است که اجرای آن آثار و برکات فراوانی را به دنبال دارد، امر به معروف و نهی از منکر برای تمام جوامع ضرورت دارد.
سرپرست استانداری مرکزی در ادامه با اشاره به این که امر به معروف و نهی از منکر باید در اولویت قرار گیرد و از اهمیت خاصی برخوردار باشد اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر دو عامل مهم تربیتی و بازدارنده از زشتیها است./842/پ203/ب4