۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۵
کد خبر: ۲۶۲۲۵۵

سطح یک دوره فرهنگ ملل ویژه طلاب در قم پایان یافت

خبرگزاری رسا ـ مسؤول امور بین الملل بسیج مدرسه معصومیه از پایان سطح یک دوره فرهنگ ملل ویژه طلاب و فضای حوزه علمیه در مدرسه معصومیه خبر داد و گفت: سطح دو دوره فرهنگ ملل در سال تحصیلی آینده برگزار خواهد شد.
مبلغان
سید محمد موسوی مسؤول امور بین الملل و جهان اسلام بسیج مدرسه معصومیه قم در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا٬ از اتمام برگزاری دوره فرهنگ ملل خبر داد و اظهار داشت: این دوره به همت پایگاه تخصصی جهان اسلام و امور بین الملل بسیج مدرسه معصومیه و همکاری معاونت بین الملل حوزه علمیه برگزار شد.
 
مسؤول امور بین الملل و جهان اسلام بسیج مدرسه معصومیه قم ادامه داد: این دوره به مدت 45 روز در هشت جلسه با هدف آشنا کردن طلاب و فضلا با فضا و عرصه‌های بین الملل و زمینه سازی جهت حضور روحانیت تشیع در عرصه بین الملل برگزار شد.
 
موسوی افزود: در این دوره موضوعات مختلف٬ ضرورت زبان آموزی طلاب٬ ضرورت حضور روحانیت شیعه در عرصه بین املل٬ آشنایی با جریان‌های تکفیری جهان اسلام٬ آشنایی با وهابیت٬ آشنایی با خاورمیانه و بررسی توحلات منطقه٬ بررسی آخرین تحولات منطقه با تأکید بر تحولات یمن٬ آشنایی با مراکز علمی مهم جهان اسلام مطرح شد.
 
وی ابراز داشت: اختتامیه دوره فرهنگ ملل با حضور جناب آقای قدیری ابیانه سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا با موضوع نیمه پنهان مسیحیت شیوه‌های تبلیغ و گسترش مسیحیت در جهان برگزار شد.
 
مسؤول امور بین الملل و جهان اسلام بسیج مدرسه معصومیه قم برگزاری این دوره‌ها را با حضور اساتید مطرح در موضوعات مختلف عنوان کرد و گفت: این موضوعات در سطح یک برای طلاب ارائه و در سال تحصیلی جدید سطح دو این دوره برگزار خواهد شد./836/ت302/ی
ارسال نظرات