امکانات روز باید در مسیر ترویج اسلام قرار گیرد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیتالله محمدجواد فاضل لنکرانی رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) در دیدار مهندس دهناد سرپرست مخابرات کشور با بیان اینکه امروز در قم حرکتهای علمی، دینی و پژوهشهای خیلی عمیقی صورت میگیرد، اظهار داشت: البته ما گلایه داریم که چرا منشورات حوزه علمیه به کشورها، حوزههای دیگر و به مراکز علمی دنیا منتقل نمیشود.
وی با اشاره به اینکه امروز راه انتقال افکار فقط کتاب و نشر کتاب نیست، بر ضرورت استفاده از فضای مجازی برای رساندن دین به سراسر دنیا تأکید کرد و گفت: باید از فضای مجازی به بهترین شکل استفاده کنیم، حتی میتوانیم کلاسهای درسی حوزه علمیه را به صورت صوتی و تصویری برای سایر کشورهای دنیا و به صورت آنلاین ارسال کنیم.
آیتالله فاضل لنکرانی ادامه داد: به طور مثال اگر در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) چنین امکاناتی باشد درسهایی که در این مرکز تدریس میشود به راحتی در اختیار طلاب و دانش پژوهان ما در مشهد، افغانستان، سوریه و جاهای دیگر قرار میگیرد.
استاد درس خارج حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: بنده در گذشته بحثی را راجع به ارتداد و بعضی از شبهات آن گفته بودم که در سایت منعکس شد و یکی از علمای آلمان با من تماس گرفت و گفت که این مطلب را مطالعه کرده و بسیاری از شبهات در این زمینه برایش حل شده است.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تأکید بر اینکه امکانات امروز باید در مسیر ترویج اسلام قرار گیرد، ابراز کرد: سی و چند سال از عمر با برکت این انقلاب گذشته و با اینکه خدمات خیلی فراوانی را نظام اسلامی انجام داده اما در معرفی اسلام هنوز موفق نبودهایم.
رییس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با بیان اینکه انقلاب به خودی خود پیامش را به نسلهای امروز دنیا منتقل کرده است، افزود: اما متأسفانه به صورت برنامهریزی شده و اینکه واقعاً یک مجموعههایی که تولید علم و فکر میکنند، در این عرصه اقدامی کرده باشند، این گونه نیست.
وی بیان کرد: از طرف دیگر سایتها، ماهوارهها و شبکههای ضددینی روز به روز گسترش پیدا کرده و علیه دین فعالیت میکنند، بنابراین مسؤولان و مراکز علمی باید با ارتباط بیشتر این توطئهها را خنثی کنند.
آیتالله فاضل لنکرانی با اشاره به اینکه امروز برخی از کارهای اینترنتی در مجموعههای علمی با هزینههای سنگین انجام میشود، اظهار داشت: دولت و مخابرات باید برای مراکز علمی یک راهکارهایی را بیندیشند و امکانات را به صورت آسان در اختیار آنها قرار دهند.
استاد درس خارج حوزه علمیه قم بیان کرد: اگر روز به روز استفاده از امکانات گرانتر شود و هزینههای سنگینی داشته باشد طبیعی است مراکز علمی به ویژه مراکز علمی مستقل که بودجههای دولتی هم ندارد نمیتوانند از این امکانات استفاده کنند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خواستار مساعدت و همکاری بیشتر مخابرات با مراکز علمی فعال شد و تصریح کرد: باید مراکز علمی که کار علمی بیشتری میکنند، پژوهش جدیدتر و منشورات بیشتری دارند، مورد توجه مخابرات قرار گرفته و تسهیلات بیشتری به آنها ارائه شود.
وی در پایان با اشاره به آیات و روایات خداوند را حامی افراد داری نیت خالص خواند و گفت: امیدواریم با نیت خالصی که دارید دوران این مسؤولیت را بهتر و قوی تر از قبل به سرانجام برسانید./927/پ202/ج