۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۱
کد خبر: ۲۶۴۸۲۵
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی:

ایران اسلامی عزت و آزادگی خود را مدیون ایستادگی امام خمینی در برابر استکبار است

خبرگزاری رسا ـ رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی با تأکید بر این که ایران اسلامی عزت و آزادگی خود را مدیون مبارزه و ایستادگی امام خمینی برابر استکبار است، گفت: برگزاری مراسم های بزرگداشت سالگرد امام خمینی در تمامی نقاط ایران اسلامی نشانگر قدرشناسی مردم بفهیم ایران اسلامی است.
رييس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي استان مرکزي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، حجت‌الاسلام عباس هاشمی، رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی شامگاه دوشنبه 11خرداد، در جمع اصحاب رسانه استان مرکزی در رابطه با برگزاری برنامه‌های بزرگداشت ایام 14 و 15 خرداد در استان مرکزی بیان داشت: در زادگاه و بیت تاریخی امام در شهر خمین ویژه مراسمی با حضور اقشار مردم ‏شریف و ‏انقلابی و جمعی از مسئولان از ساعت 10 صبح برگزار می شود.

 

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی با اشاره به این که بنیانگذار انقلاب اسلامی احیاگر راه آزادی‌خواهی و آزادمردی است، اظهار داشت: امروز نیز پس از گذشت سالها مردم قدرشناس ایران اسلامی همچنان خود را مدیون امام خمینی می دانند.

 

وی با تأکید بر این که ایران اسلامی عزت و آزادگی خود را مدیون مبارزه و ایستادگی امام خمینی برابر استکبار است، بیان داشت: برگزاری مراسم های بزرگداشت سالگرد امام خمینی در تمامی نقاط ایران اسلامی نشانگر قدرشناسی مردم فهیم ایران اسلامی است.

 

حجت الاسلام هاشمی ادامه داد: با هماهنگی‌های و تعاملات بعمل ‏آمده با اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی امسال برای نخستین بار ویژه مراسم بزرگداشت سالگرد امام راحل در 36 بقعه ‏متبرکه امامزادگان ‏سراسر استان مرکزی نیز برگزار می‌شود.

 

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی در رابطه با برنامه های شهر اراک گفت: در شهر اراک مراسم از ساعت 11 ‏صبح روز ‏چهاردهم خرداد در مصلای بیت المقدس و با سخنرانی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی برگزار می‌شود.

 

حجت الاسلام هاشمی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران معجزه‌ای بزرگ و شگرف در تاریخ معاصر جهان بود که با ‏تدبیر و ‏هدایت خمینی کبیر اتفاق افتاد و هم‌اکنون به درختی تنومند و پرثمر تبدیل گردیده است.

 

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی خاطرنشان کرد: برپایی نمایشگاه‌های عکس و خوشنویسی و نمایشگاه کتاب از آثار ‏ارزشمند امام ‏راحل، برگزاری مسابقات فرهنگی با موضوع وصیت‌نامه حضرت امام و سبک الگوی زندگی رهبر فقید ‏انقلاب از دیگر ‏برنامه های جنبی اجرای مراسم در نقاط مختلف استان مرکزی است. ‏

 

حجت الاسلام هاشمی اظهار داشت: برپایی جلسات هم اندیشی در مراکز دانشگاهی و حوزه های علمیه سراسر استان مرکزی، برگزاری 20 ‏محفل انس ‏با قرآن در مساجد، برگزاری برنامه های فرهنگی هنری شامل مسابقات کتابخوانی و مقاله نویسی، شب ‏شعر، چاپ پوستر و ‏ویژه نامه از دیگر برنامه‌های اجرایی به‌ مناسبت بزرگداشت قیام 15 خرداد است.

 

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی در ادامه  تصریح داشت: رمز ماندگاری مکتب ‏خمینی کبیر است که امروز پس از گذشت بیش از دو دهه از رحلت آن بزرگمرد با شکستن ‏تمامی حصارهای زمانی و مکانی ‏پیام انقلاب اسلامی را به آن سوی مرزهای سیاسی، جغرافیایی ایران اسلامی رسانده ‏است. /842/پ202/ح

ارسال نظرات