۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۰۰:۴۰
کد خبر: ۲۷۰۶۶۲
معرفی شهید روحانی عارف فتاحی؛

برتری روحیه‌بخش نوحه‌خوانی عارف بر مارش دشمن

خبرگزاری رسا ـ در بخشی از وصیت‌نامه شهید روحانی عارف فتاحی آمده است: الهی اگر گناهانم فزون است روز قیامت مرا نابینا زنده کن زیرا نمی خواهم با چشمان باز با دنیای گناه روبرو شوم.
شهيد عارف فتاحي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، شهید عارف فتاحی در سال 1337 در یک خانواده مذهبی در روستای آب سرخ از توابع شهرستان جوانرود چشم به جهان گشود، دوران ابتدایی را با مشکلات و دوری از خانه و با موفقیت سپری نمود و همچنین در کنار درس، شروع به یادگیری قرآن می کرد.


به خاطر مشکلات فراوان و سختی های حاکم بر زندگی خانواده اش از یک طرف و عدم وجود ارزشهای اخلاقی در جریان تحصیل در رژیم پهلوی به ناچار از ادامه تحصیل در مدارس دولتی چشم پوشی کرد و با توجه به علاقه ای که به علوم دینی داشت و با موافقت پدرش به روستای میدان نمک رفت تا در حضور عالم و استاد ملا محمد صوفی عبدالکریم کسب علوم دینی بپردازد و در این راه نیز موفق بود به طوری که استادش به او افتخار می کرد.


برای ادامۀ تحصیل به عراق رفت و بعد از گذراندن دوره هایی به ایران بازگشت، مدتی دیگر در ایران به تحصیل پرداخت در کنار تحصیل در سال 1354 به عنوان معلم حق التدریسی به خدمت آموزش و پرورش اورامانات در آمد.


و در سال 1356 طبق دستور صادر شده که روحانیان هر چه زودتر دفترچه آماده اعزام به خدمت دریافت کنند، ایشان نیز به سربازی رفت و به بندر بوشهر اعزام شد خاتمه سربازیش با پیروزی انقلاب اسلامی همراه بود و در پاییز سال 59 وارد سپاه شد.


ورود او به سپاه سبب جذب افراد دیگری به سپاه شد زیرا او با وجود تهدید و تبلیغات شدید احزاب و گروهک ها وارد سپاه شد و هر روز با خوشرویی و برخورد نیک، جمعی را به درون سپاه جذب می کرد همچنان که خود می خواست و آرزو داشت.


در دفاع از میهن فعالیت های زیادی را انجام داد و با صداقت هر چه بیشتر و بدون هیچ چشم داشتی مسؤولیت های بسیاری را در کمال امانت داری بر عهده داشت که می توان به معاونت و انتشارات سپاه جوانرود،  مسؤولیت تبلیغات بسیج سپاه جوانرود، مسؤولیت تبلیغات و انتشارات سپاه روانسر، فرماندهی عملیات محور دروله، مسؤول ش، م، ر، معاونت عملیاتی تیپ 125 ابوذر جوانرود اشاره کرد.


شهید فتاحی جوانی رشید، خوش قامت، شاداب و خوش برخورد بود و در برابر سؤال هیچ کس، بی پاسخ نمی ماند.


جدی بودن و در عین حال شوخ طبعی اش در میان خاص و عام  مشهور بود و اخلاقی پسندیده و رفتاری نیکو داست، زیبا سخن می گفت، علم داشت و دوست داشت مردم را از آن بهره مند نماید.


شهید عارف با عدالت رفتار می کرد و به دوستان و آشنایان و اقوام سرکشی می کرد و صله رحم را به جا می آورد و به مستمندان کمک می کرد به علت همین خصوصیات و خوشرویی که داشت خانه اش جایگاه دوستان و آشنایان بود.


این شهید بزرگوار اهل نماز شب، تلاوت قرآن کریم، دعا، ذکر، شرکت در مراسم عزاداری، روزه و ...بود و هیچ گاه نماز اول وقت را ترک نمی کرد و همیشه سعی در خواندن نماز شب داشت.


شهید فتاحی به فعالیت های فرهنگی، علمی و هنری علاقه بسیاری داشت و بیشتر اوقات به تألیف کتب، تدریس، مداحی، طراحی و سرودن شعر مشغول بود و همچنین استعداد فراوانی در خطاطی، فیلنامه نویسی داشت و معمولا کلاس های عقیدتی، آموزش قرآن، احکام و مداحی را تشکیل می داد.


این شهد بزرگوار ادیب بود و در مراسم های هنری و شعرهای آیینی بسیار شرکت می کرد، شعر می سرود و جملات زیبایی را در شعرهایش به کار می برد، بی اندازه صدایش دلنشین بود و همچنین خطاط خوبی بود.


در یکی از عملیات ها و رزمندگان به خاطر کمبود آذوقه به طور کلی روحیه شان را از دست داده بودند و هر لحظه احتمال پاتک و یا حمله دشمن می رفت از گوشه و کنار پایگاه ها و سنگرهای دشمن صدای مارش حمله پخش می‌شد، در چنین شرایطی که رزمندگان روحیه شان را از دست داده بودند عارف شروع به مداحی می کرد و بچه ها دوباره روحیه می گرفتند و آماده نبرد می شدند.


شهید عارف با تمام تلاش و کوشش هایی که  در منطقه کردستان و جنوب و غرب کشور داشت بالاخره در عملیات والفجر 10 در ارتفاعات قلعه گاه شیخان نوسود و در تاریخ 23/12/66به دیدار حق شتافت و درجه رفیع شهادت نایل گردید.


فرازی از وصیت نامه شهید روحانی عارف فتاحی:


الهی اگر گناهانم فزون است روز قیامت مرا نابینا زنده کن زیرا نمی خواهم با چشمان باز با دنیای گناه روبرو شوم./857/ت303/ی

ارسال نظرات