۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۵
کد خبر: ۲۷۰۸۸۶
مجری برنامه آفتاب شرقی:

احداث نخستین بیمارستان تخصصی سرطان کار بزرگی در پرونده سازمان اوقاف است

خبرگزاری رسا ـ مجری برنامه آفتاب شرقی گفت: با تاسیس راه اندازی نخستین بیمارستان تخصصی سرطان توسط واقفین و خیرین در واقع مردم به کمک خودشان می آیند و این کاربزرگی در پرونده سازمان اوقاف است که می تواند در حوزه های دیگر هم به همین شکل ورود پیدا کند.
ندا ملکي، مجري صدا و سيما

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه ، ندا ملکی، مجری برنامه آفتاب شرقی در در خصوص راه اندازی مرکز جامع درمان بیماران سرطانی توسط سازمان اوقاف گفت: این امر بسیار پسندیده است و باید سازمان اوقاف این کار را زودتر آغاز می کرد تا مردم اگر موقوفاتی دارند ذخیره و توشه ای برای آخرت خودشان بر جای بگذارند.

 

مجری برنامه آفتاب شرقی افزود: نیاز است تا موقوفات مردم باید جهت دهی شوند چراکه خیلی از افراد از احکام وقف با خبر نیستند .

 

وی با اشاره به انجام این کار در حوزه درمان ادامه داد: در حوزه سلامت با دشواریهای زیادی در کشور روبرو هستیم وبه ویژه اینکه ابتلا به سرطان به دلایل مختلف افزایش یافته بنابراین با تاسیس این مراکز توسط واقفین و خیرین در واقع مردم به کمک خودشان می آیند و این کاربزرگی در پرونده سازمان اوقاف است که می تواند در حوزه های دیگرهم به همین شکل ورود پیدا کند.

 

ملکی تصریح کرد: مردم ممکن است انگیزه‌هایی داشته باشند که بخواهند اموال خود را درآن مسیروقف کنند اما سازمان اوقاف باید نیاز سنجی کند خیلی از واقفان و مردم نمی‌دانند باید چگونه وقف انجام دهند و اگر واقفان بدانند نیاز جامعه چیست قطعا دره‌مان مسیروقف خود را انجام می‌دهند.

 

مجری برنامه آفتاب شرقی خاطر نشان کرد: انجام این امور و نیاز سنجی در جامعه به ارتباط سازمان اوقاف به رسانه‌ها برمی گردد که اطلاعات کامل در اختیار رسانه‌ها قراردهد و رسانه‌ها نیز به مخاطبان خود انتقال دهند./1325/د101/ف

ارسال نظرات